zaterdag 22 juni 2024

Naar links, naar rechts

Ik vind dit zo leuk. Dit hadden de Snollebollekes toch niet kunnen bedenken. Het is van een aantal jaren geleden en gaat de hele wereld over. Pure vrolijkheid, ik zuig het op.
https://x.com/LVZ/status/1804190581112881524

En hier moet ik ook erg om lachen. Ik zie dit soort filmpjes vaak achter elkaar. 
https://x.com/LVZ/status/1804190581112881524

Rijst met veel groente, krokant gebakken tofu met kerrie en komkommer.Ik ben voor alles wat het milieu beter maakt en tegen alles wat het ernstig vervuilt. Het mooiste, het kosbaarste, het noodzakelijkste om te kunnen leven. Daar mag alleen zorgvuldig mee om worden gegaan. Maar ...hier ben ik het zo mee eens!! Door deze mensen wordt het schoner, niet door extreme demonstraties als schilderijen bekladden..
Stonehenge bekladden is de druppel voor mij, een heilige plek. Wat gaat er dan in je om?
https://x.com/PicturesFoIder/status/1803443152713330702

Oncoloog, radioloog, kankeronderzoeker William Makis:
BREAKING NEWS: In 2023 in The LANCET censored & CANCELLED a ground-breaking COVID-19 Vaccine Injury & Autopsy paper within 24hr after 100,000s downloads
It has just passed peer review & will be PUBLISHED!
74% of sudden deaths due to COVID-19 Vaccine!

William Makis was een van de artsen die de paper schreef. Onder druk van de grote farmaceuten moest de Lancet het weghalen. Maar nu is er geen ontkomen meer aan en komt het naar buiten!! Er zijn mensen die reageren dat het er veel meer zullen zijn, dan 74%, want dit gaat over direct dood gaan tot een paar weken na de prik, maar wat gebeurt erna?
Ik hoor over stolsels en die kunnen een directe oorzaak zijn, verder kankers en ontstekingen. Mensen zijn zoveel kwetsbaarder.
Er zijn nu veel artsen die zich uitspreken. Ik geloof er niet meer in dat er zomaar opeens geluisterd wordt in Nederland. Alleen de gevolgen zullen doen laten luisteren.
---
Wat hebben we veel meegemaakt, de afgelopen week. Het fijne wat we meemaakten was Henks schone blaas. Als alles zo door blijft gaan, is Henks blaas in oktober 5 jaar! helemaal goed!! Ik laat de heilzame voeding nu iets meer naar mij verschuiven, wat voor Henk ook goed is.  Specifieke groentes en fruit zal ik altijd blijven integreren. Ik heb het vooral over Budwig, wat ik naast de geweldige basis ook al op mijn eigen manier deed. We gaan het twee dagen minder doen en er komt iets anders goeds voor in de plaats. Allemaal even heerlijk. Wat zijn we blij.
---
Wat ik deze week ook weer allemaal over medicijnen heb gehoord ... het lijkt of de gekte elke dag groter wordt. Het kan gebeuren omdat niemand het stopt en omdat de meeste mensen zonder waaromvragen het letterlijk allemaal slikken. Figuurlijk slikken gaat eraan vooraf.
Een voorbeeld: een vrouw met een afhankelijke moeder, ziek worden kan dus eigenlijk niet, blijkt een aneurysma in haar buik,  en een cyste op haar blaas te hebben. Ze krijgt allerlei medicijnen waaronder cholesterolverlagers! Ik vroeg waarom ze die kreeg, dat wist ze niet. Hoezo neem je iets waarvan je niet weet waarom je het krijgt en in de meeste gevallen niet weet wat erin zit en wat het met je kan doen. 
Ik begrijp er niets van. 
Een echtpaar, die allebei sinds de prik al van alles hadden, verschillende keren covid, allerlei ontstekingen. Nu hadden ze allebei een longontsteking, anti biotica, prednison ...
---
Ilja Gort over schrijven, met het mooiste uitzicht ... Ik denk ook dat veel meer mensen zouden kunnen schrijven en wat zou het hun goed doen. Een uitingsmiddel, spelen met taal, verrijkend.
https://x.com/iljagort/status/1804138871678025832

Ik wens u een heel fijn weekend!