donderdag 3 februari 2022

5G

Hoogleraar in de microbiologie Bert Niesters van de Rijks Universiteit Groningen zegt: De coronapas kan weg, hij heeft geen zin, omdat gevaccineerden net zo goed besmetten. In plaats daarvan 5G. 5x je gezond verstand gebruiken. :-)
Een fijn bericht. Hij zegt als je klachten hebt niet uit gaan. Waarschijnlijk zou ik dat dan ook niet doen maar vanuit mijn hart zeg ik, laat het allemaal los, laat het virus zijn gang gaan. Doet het trouwens toch, welke maatregelen er ook genomen worden. 

Het virus is bijna over het hoogtepunt. Zonder alle maatregelen was dat eerder het geval geweest. Zonde dat het hierdoor werd uitgesteld. Ik hoor nu opeens veel meer mensen over immuniteit door Omikron, gelukkig. Ik ben heel benieuwd hoe het na het hoogtepunt allemaal gaat worden in Nederland.

Wat ik hoop is een nieuwe start! Daar zou dan iedereen aan mee moeten doen. Zo min mogelijk vliegen, zo min mogelijk autorijden, kinderen als vak 'bewust leven' geven. Alleen door bewust te leven kunnen we overleven. 

Ziektes hebben een status en als dit virus de huidige status kwijt zou raken, zouden de regels meteen opgeheven zijn.
(Dit is iets van de klok horen luiden ... ik ga het even opzoeken)
Op 6 juli 2021 heeft corona de A status gekregen. Het staat gelijk met SARS, polio en pokken. Nu past die status niet meer bij de situatie. 

Er zijn steeds meer landen die (bijna) alle regels loslaten. Na Denemarken en Engeland, Finland,  Litouwen, Spanje, maar in elke regio van Spanje is het anders. Er waren regio's waaronder Madrid waar bijvoorbeeld nooit een coronapas is geweest. Voor die waar hij in december werd ingevoerd verdwijnt hij. Spanje gaat dit virus als griep beschouwen. 

Nu Nederland nog zodat we weer vrijer kunnen ademen. Ik weet nog niet hoe ik het ga vieren ... als het zover is.