donderdag 3 februari 2022

Verklaringen

Ik zou veel verklaringen van hulpverleners en patiënten kunnen plaatsen. Bij verpleegkundigen zie ik vaak dat ze zich bedrogen voelen*. Wetenschappers met een gefundeerde andere mening worden met de grond gelijk gemaakt. Iedereen weet nu dat de vaccins niet werken tegen verspreiding van Omikron en dat een huisarts in België dan nog durft te zeggen dat als iedereen gevaccineerd was iedereen weer uit kon ... Het is niet alleen vreselijk, maar ook niet te begrijpen. Ik hoorde van Geert van de Bossche (viroloog, vaccinoloog) dat als het een heel goed vaccin was geweest, je bij 30 a 40% gevaccineerden al een heel duidelijk verschil zou zien. 
Hij vindt hoe vaker gevaccineerd hoe meer risico op resistentie en hoe meer ruimte voor allerlei virussen. Dit heb ik vanaf het begin gevoeld en hoor ik vaak en steeds vaker.

Ik vond het fijn om te horen dat ik zo respectvol blijf, maar in mij kookt het vaak en soms ook juist niet, dan overheerst vooral een groot gevoel van machteloosheid. 

Uit alle verklaringen die ik las kies ik er gewoon een. Vaak gebruiken hulpverleners initialen of blijven ze anoniem omdat ze bang zijn hun baan te verliezen. Voor mensen in de zorg is het natuurlijk allemaal extra ingewikkeld. Daar is de machteloosheid helemaal duidelijk als je niet mee kan gaan in het prikgebeuren.

Dit was al op 14 november 2021, in Vlaanderen. 
Hoe zou S. er nu, verder in de tijd instaan? Ik denk nog veel sterker dan toen.

"Getuigenis S.: Ik heb me laten vaccineren als zorgkundige. Wat voel ik mij bedrogen!

Wat voel ik mij bedrogen!

Ik heb me als zorgkundige laten vaccineren omdat je in de zorg je “verantwoordelijkheid” hoorde op te nemen en omdat ons beloofd werd dat we onze vrijheid gingen terug krijgen als er voldoende gevaccineerd waren.

De vrijheid bleek al vlug 1 grote leugen! Ik stond ook helemaal niet achter die vaccinaties en test nu vandaag positief 😡

Wanneer stopt deze waanzin van leugens, uitsluiting, discriminatie ?

Ik wil verbinding en liefde in mijn leven en op deze wereld! geen verdeeldheid! Ik word hier zo kwaad van.

Waar zijn onze mensenrechten ??

Stop deze manipulatie en corrupte regering!!

S.C."