maandag 15 augustus 2022

Feestdag

De kanteldag was fijn. Tijdens de ochtendwandeling vroeg Henk van alles over het begin van de kostschooltijd. Het is prettig erover te praten. Naast veel andere redenen is er nog een reden dat ik het zo'n fijne dag vind en die is dat ik er nu niet meer naartoe hoef! Wat een onwerkelijk gevoel was het, voordat na een paar dagen het verdriet begon. Het ligt heel ver achter me, maar zo gauw ik eraan denk is het gevoel van toen er onmiddellijk.

Zomerse gerechten. De blokjes aardappel heb ik in de airfryer gedaan. De combinatie sperziebonen en komkommersla eten we elk jaar regelmatig in deze tijd.

 


Koele geitenyoghurt met meloen en een beetje honing.Het stukje citroenkwarktaart zit weer alleen vol goede ingrediĆ«nten en is heerlijk fris. Feestelijk bij de cichorino 's avonds. De citroenrasp is duidelijk te zien. Er gaat ook citroensap doorheen, maar de rasp is veel aromatischer. Het heeft zo'n zomerse geur en smaak.