zaterdag 20 augustus 2022

Koeien

Ik kreeg een filmpje toegestuurd van een boer die zorgvuldig en creatief met zijn koeien omgaat.
Niet biologisch, dus ik zou er niets van willen, maar het is een grote stap in de goede richting. En niet alleen voor het welzijn van de koeien, maar ook voor het milieu.

Ik hoop dat Anton Stokman veel mensen stimuleert om ongeveer hetzelfde te doen. 

Angus koeien, biologisch en zo mooi. Een glooiend landschap (mijn lievelings) in Duitsland. 


PIR04D

Er komt een Omikronvaccin aan en ik word er tja, wat van? Lacherig bijna, maar ook dat ik het niet kan geloven en vooral treurig. Het voorkomt dat mensen snotterig worden?? Daar kan ik me al niets bij voorstellen, maar als het wel zo zou zijn gebeurt er weer iets wat juist niet moet gebeuren. Het zal zo wel door blijven gaan, tot mensen zonder angst en met macht zeggen: "En nu is het afgelopen!"