dinsdag 2 augustus 2022

Zonnebloemkoekjes

Deze koekjes zien er een beetje raar uit, maar zijn wel heel lekker. Voor wie het prettig vindt, geen tarwe, geen gluten, geen suiker, geen boter, geen eieren. Alleen maar gemalen zonnebloempitten, kaneel, scheutje water, stukjes abrikoos èn rozemarijn. Veel goeds dus in een klein koekje. Abrikozen en rozemarijn zijn een goede combinatie. 

Ik heb het recept van deze koekjes net bij 'recepten' gezet, maar ... heel raar, het is zo kort geleden dat ik dit gemaakt heb, maar ik herinner me niet dat ik een beker water gebruikt heb. Ik heb het opgeschreven, maar het lijkt me erg veel. Binnenkort nog eens maken. Het komt omdat ik de hele dag door van alles verzin en maak en dan kan er denk ik wel eens iets door elkaar lopen. Zoals zaterdagmorgen had ik currysaus gemaakt, havermoutbroodjes en de pruimenplaatkoek. En zo gaat het steeds. Ik ga zo nog even de maaltijd die we zaterdag hadden plaatsen. Ik zae regelmatig later ergens iets bij. Het zijn nu 2 foto's, maar ook als ik inhoudelijk ergens iets toe kan voegen maak ik daar niet altijd een nieuw bericht van, maar vul ik een bericht aan.

Fijne dinsdag!