zaterdag 27 augustus 2022

Vieren en tandarts

Onze dag, 41 jaar samen. Natuurlijk hebben we dit 'uitbundig' gevierd. Hoe kunnen 41 jaren voorbij vliegen? Als cadeautje gingen we tussen de middag een pannenkoek eten. 
Veel appelstukjes (zitten erin), brie, walnoten, honing. Heerlijk was het.


Een jaar  geleden maakten we een van de mooiste uitstapjes ooit. Henk las voor uit zijn dagboek. De achterhoek blijft een favoriet gebied en wat hebben we veel moois gezien.

Verder was het spannend de afgelopen week want er was iets in mijn mond met een kroon. We redden het net allemaal, maar er moet tot volgend jaar augustus niets bijzonders gebeuren. Er zat een gaatje in de kroon en in de kies daaronder. Hij heeft de kies extra goed gevuld en de kroon er weer op gezet. Wat een opluchting. Ik heb nog een kroon, een heel dunne, ook met een gaatje. Ik heb de kronen in mijn mond al 40 jaar. Ooit houdt het op, maar mijn goede, meedenkende tandarts probeert het zo lang mogelijk te rekken.

Ik hoop dat u de heel warme dagen goed door bent gekomen. Het is nu lekker afgekoeld.