zaterdag 30 juli 2022

Diepe bewondering

Ik geef eigenlijk nooit een uitgebreide  CV van iemand, maar nu deed ik het een keer wel en misschien ga ik het vaker doen. Om te laten zien wat wat al die deskundigen met een andere mening in hun mars hebben. Die niet zoals ik bijna voornamelijk vanuit intuïtie reageren (al bestaat er niets sterkers) maar zo onderlegd zijn dat ze een diep gefundeerd verhaal hebben. Van deze mensen word ik blij. Ze staan voor diepgewortelde principes. Er is geen enkel financieel belang. Juist niet want alles kan ze ontnomen worden en dat is vaak gebeurd. Er zijn hier nog een heleboel  mooie mensen te gaan. 
Ze verdienen alle spreekruimte.
Ik heb niet alleen het grootste respect maar ook diepe bewondering. Ze laten zich niet wegvegen. Fantastische mensen!!!

Ze beschermen de vrijheid van het individu en de integriteit van het lichaam.


                                                                     
Geralt