zondag 3 april 2022

Zuiden, wij kregen HET en effecten

Voordeel van een groot raam op het zuiden is dat de kamer meteen warm is en de verwarming niet aan hoeft. We doen wel altijd snel het zonnescherm naar beneden ter bescherming van de boeken. Ook een voordeel van het zonnige zuiden is dat veel eenvoudig voorgezaaid kan worden. Een nadeel is dat het voor sommige planten zeker in de zomer veel te heet is.
Nu koesteren we ons in die heerlijke warmte want buiten is het ijzig koud. Toen we om half acht wandelden vanmorgen hagelde het.

Een plant die het zelfs in de zon goed doet is de orchidee. Zo mooi met het licht van de zon erachter. De Christusdoorn bloeit al jaren en al is de kleurencombinatie misschien niet geweldig, rood en roze, het is fijn dat een paar bloeiende planten kunnen leven met veel warmte en licht. 

Ik schreef verschillende keren dat ik graag Omikron wilde en het is gebeurd! We kregen het allebei. Niet dat we het getest hebben, maar het was overduidelijk. De enige twee mensen, allebei geprikt en geboosterd, waar we mee in contact waren geweest hebben ons besmet. Of een van de twee. We hebben het flink te pakken gehad en zijn er nog niet helemaal overheen, maar hoe meer verschijnselen, je lichaam moet wel in beweging komen, des te groter de immuniteit. :-) Ik ben er blij mee. We zijn nu drie weken verder.

Heel veel mensen hebben het gehad en krijgen het nog steeds en dat is geweldig. En nu eindelijk zegt Diederik Gommers ook dat er groepsimmuniteit is. De groepsimmuniteit waar het helemaal in het begin over ging en later gek genoeg niet meer. Dit zal ons allemaal beschermen, tenzij er zulke andere virussen komen die hier niet aan verwant zijn en er doorheen breken. Dan komen we weer bij de oorzaak van de welig tierende virussen en andere problemen. 

Lockdowns enz. vertragen de groepsimmuniteit. Dat is zo logisch en toch zijn er landen die hun macht misbruiken om mensen op te sluiten. In China werden zelfs deuren van appartementen dichtgemaakt (gesealed) zodat mensen niet uit hun appartement konden. Hoe kwamen ze dan aan eten? Peutertjes droegen maskers en mensen droegen zelfs in hun eigen huis maskers met verschillende lagen. Ik schrijf in de verleden tijd, maar misschien gebeurt het nog wel. Net zoals wat ik over Melbourne, Duitsland, Oostenrijk enz. enz. liet zien. Landen, plaatsen waarin mensen geen zelfbeschikkingsrecht meer hebben. Niet het virus, maar dit is beangstigend! Dit is doodeng. Om een onzinnige reden wordt de macht overgenomen en verdwijnt de democratie, als die er al was.

Ik heb zelf vanaf het begin het gevoel gehad dat prikken niet alleen niet werken, omdat ze voor iets anders bedoeld waren, maar ook dat er negatieve effecten zullen ontstaan. Niet alleen wat bijwerkingen op de lange duur betreft, maar juist ook wat betreft immuniteit. Geert van den Bossche sprak en schreef zich hier al lang geleden over uit en ik lees er steeds meer over. In Engeland zijn ze verder in het onderzoeken hiervan, of ze publiceren er meer over, dat kan ook natuurlijk. 

https://igorchudov.substack.com/p/uk-elderly-double-vaccination-kills?s=r