zaterdag 30 april 2022

Over gisteren

Er zijn in de wereld dingen waar ik blij mee ben, maar ik wil eerst iets over gisteren schrijven. We hadden zo'n mooie dag.  

Onze ochtendwandeling had precies de juiste wandeltemperatuur en het rook zo lekker overal. 

Na het ontbijt gingen we naar de markt omdat Henk een nieuw batterijtje voor zijn horloge moest hebben en dat zetten ze er daar in. Toen we net op weg waren vroeg ik Henk of hij zijn horloge bij zich had. Nee. Terug. Gelukkig dat ik het niet pas vroeg toen we er al waren. Omdat er markt was, was het druk, maar vlakbij was een parkeerplaatsje, wat een geluk. Het duurde nog geen twee minuten en toen was Henks horloge weer in orde. Hij had hem gemist.

Na de markt naar de Gamma want de kraan in de keuken was eergisteren afgebroken. Wie heeft dat nou, zoiets? Wij! We hadden precies het bedrag van een nieuwe goedkope kraan aan VVV bonnen. We hadden die nog van Henks vroegere telefoonwerk. Wie bewaart die heeft wat.

Bij de post zat een cadeautje van een lieve vriend.

Heerlijk geluncht en na een verkwikkend dutje en wandeling het gesprek met Robert Malone afgekeken, wat ons sterkte. Ons wekelijkse borreltje en de wekelijkse airfryerfrieten. Van beide bezigheden genieten we altijd enorm. Geitenyoghurt met banaan en gedroogde abrikozen toe.

's Avonds de eenmalige gastoeslag aangevraagd. Een heel gedoe want behalve een digid formulier moest er ook nog een brief bij. Er moest van alles gescand en uitgezocht, maar het is gelukt. Of we het krijgen weet ik niet. 

We gleden van het ene fijne in het andere.