woensdag 6 april 2022

Mateloos

In sommige dingen ben ik heel mateloos, dan ga ik maar door. Ook nu met de goedkope, goedkopere, goedkoopste maaltijden. Ik was er zelfs in bed nog mee bezig. Maar het is zo ongeveer klaar en daar ben ik blij om. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik dit gedaan heb. Dit zal allemaal steeds aangevuld worden met informatie, idee├źn en websites die gaan over leven met weinig geld.

Het inspireerde me weer, om er zo intensief mee bezig te zijn.

Later:
Ik zag net dat ik van het bericht dat vooraf gaat aan wat hier boven staat per ongeluk een nieuwe pagina had gemaakt. U begreep waarschijnlijk dus niets van wat ik schreef. Nu staat het goed, bij 4 april.

Ik las dat AH weer veel los gaat verkopen. Dat was vroeger altijd zo. Gelukkig. En ook dat je je eigen potjes en flessen mee kan nemen en kan vullen met van alles. Dat scheelt heel veel afval.