zondag 17 april 2022

Pasen

Fijne paasdagen gewenst!


Het is prachtig paasweer, met een uitbundig schijnende zon.

Na ons paasontbijt en een extra kopje koffie gaan we nu naar buiten. Niet voordat ik een foto van het paasbrood geplaatst heb. Henk kon er geen genoeg van krijgen. Wat is dat toch fijn, hem elke dag te zien smullen. Dit is zulk ander paasbrood dan uit de supermarkt, Hier moet je op kauwen! Ik was gisteren terg aan het lezen en kwam ergens tegen dat professor Scherder had gezegd hoe belangrijk kauwen tegen Alzheimer is. Mijn broden zijn multifunctioneel. :-)

Dit is gewoon mijn zuurdesembrood met veel krenten, kaneel en spijs van amandelmeel, drupje amandelessence (heb ik al jaren dat flesje en het gaat nog jaren mee), kokosbloesemsuiker en een beetje water.Ik heb het paasbrood bij recepten gezet. Die foto heeft Henk gemaakt en je ziet de bovenkant, ik nam een foto van de onderkant. De spijsrol is duidelijk te zien en ook dat hij niet in het midden zit. ::)