donderdag 29 september 2022

Juist de combinatie en weer iets van de gevolgen

Goedemorgen lieve lezers.
Wat een fijne ochtendwandeling hadden we. Het was /is fris en zonnig. Ik loop altijd stevig door en ik voel mijn bloed nu lekker stromen. Dat het fris was helpt daarbij.

Later
Iemand vroeg mij laatst of ik onderwerpen kon categoriseren. Dat gaat niet, tenzij ik overal een aparte pagina van zou maken. Ik wil het ook niet. Er zijn mensen die zijn vooral geïnteresseerd in waar ik me zorgen om maak, die zich hierdoor gesteund voelen, er zijn mensen die komen vooral voor hoe mooi te leven met weinig en voor de recepten, maar de meeste mensen komen voor allebei. Voor mij zijn die zaken ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden. 
Het overkoepelende is; op alle gebieden goed, heel goed voor jezelf zorgen. Of dat nu om een gezond, heel lekker (niet altijd verantwoord) hapje gaat of om niets engs ingespoten te krijgen en tegen polarisatie en voor openheid te zijn. Er is geen verschil. Innerlijke vrede, door trouw blijven aan jezelf, hoe zeer men ook probeert te beïnvloeden.

En nog wat gevolgen van de prik, waar ik K. alweer iets over hoorde zeggen, hoe bestaat het.

- Het is statistisch gezien voor 99,3 procent zeker dat de scherpe daling van het aantal geboortes in Zwitserland veroorzaakt wordt door de prikken, zegt hoogleraar verzekeringseconomie Konstantin Beck in de krant Weltwoche.
Statistici toonden aan dat er een zeer nauwkeurige correlatie in de tijd bestaat: De prikken bereiken hun maximum in de maanden mei en juni 2021 (met respectievelijk 537.100 en 843.700 eerste vaccinaties) ­– en de geboortecrisis begon negen maanden later, in februari en maart 2022, toen het aantal geboortes ineens sterk begon af te nemen. 

De landelijke krant Weltwoche, die eenmaal per week verschijnt, verzocht statisticus professor Konstantin Beck van de universiteit van Luzern om de statistische methode van het onderzoek te beoordelen. De bevindingen van Beck wijzen niet alleen op correlatie maar ook op een causaal verband.
Na het uitsluiten van andere mogelijke oorzaken, zoals het virus zelf, een uitgestelde kinderwens vanwege onzekere tijden, incomplete statistische data en de 'beperkte' babyboom in 2021, kan Beck niets anders dan met grote zekerheid vaststellen dat inderdaad de coronavaccins de oorzaak zijn van de afgenomen geboortecijfers. 

Voorgaande en volgende artikel komt uit Blckbx en daar is ook het artikel van professor Beck te lezen.

- Ondanks dat altijd werd verzekerd dat het niet kon gebeuren, komen het mRNA en de lipide nanodeeltjes uit COVID-vaccins tóch terecht in de moedermelk, blijkt uit een alarmerende studie van NYU.  Dit vind ik weer zo raar, hoezo zou het niet in moedermelk terecht kunnen komen? Er worden geen weggetjes aangeven waar het wel en niet mag komen.