vrijdag 2 september 2022

Haperingen

Volle dagen met haperingen. We gaan een lieve kennis vanaf het begin begeleiden met computer en telefoon. Ik had dus het een en ander besteld voor hem, maar alles ging mis. Het kwam niet, of het verkeerde kwam, DHL schreef dat we er niet waren terwijl we er wel waren. DHL zei dat er iets bezorgd was wat niet zo was enz. enz. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, maar het kostte veel energie!
Mijn hoofd gaat dan vervelend doen, maar dat heeft met een aandoening te maken die ik heb. 
Later: De laptop is gearriveerd (de mobiel moest ik terugsturen, een verkeerd nummer) en we hebben de eerste les gegeven. We hebben ook de slappe lach gehad en wat is dat toch heerlijk.
We zijn ook een beetje jaloers op zo'n lege computer met meer mogelijkheden dan die van ons.
Na de basis hoop ik dat hij de mogelijkheden die handig zijn en die bij hem passen zal ontdekken en er een wereld voor hem zal opengaan.