zondag 11 september 2022

Hoeveel zorgen kan een mens zich maken?

Ondanks alle kritiek en bewijzen van 'niet werken' en nadelige gevolgen liggen de plannen klaar. Waar zijn we toch in terecht gekomen?

Ik hoorde laatst iemand zeggen: Als je mensen bang maakt kan je alles met ze doen!

Uit de Andere Krant, die tegenwoordig zelfs bij Bruna en meer van dat soort winkels te verkrijgen is. Krijgen, verkrijgen? Hoe dan ook ik haal fragmenten aan uit die krant.
Joris Baas en Karel Beckman schreven het hele artikel.

"In mei van dit jaar publiceerde het Johns Hopkins Institute in de Verenigde Staten een gezaghebbende meta-analyse waarin de economen Jonas Herby, Lars Jonung en Steve H. Hanke, de effecten van lockdowns op de Covid-sterftecijfers onderzochten. Zij wezen er op dat lockdowns nog nooit eerder waren toegepast in een pandemie en concludeerden dat ze “desastreuze effecten” hebben gehad. “Ze hebben bijgedragen aan verminderde economische activiteit, hogere werkloosheid, onderwijsachterstanden, huiselijk geweld, een lagere levensstandaard en ondermijning van de liberale democratie.”

Niet alleen huiselijk geweld, we zien hoe het geweld overal is toegenomen. Als er al van alles broeit in iemand is er niet veel nodig dat tot een explosie te brengen. En alles wat er gebeurd is, is veel meer dan 'niet veel nodig'. Niet alleen geweld, ook depressies, angsten(!), fysieke problemen.

De Nederlandse overheid heeft ook al in het voorjaar van 2020 een rapport uitgebracht waarin door het ministerie van Economische Zaken werd voorspeld dat een half miljoen kwalitatief goede levensjaren verloren zouden raken door een lockdown in Nederland. Dat bleek in juni 2021 uit een Wob-verzoek van oud CBS-directeur Jan van der Zanden.

Het is zo wonderlijk, dat de mening en adviezen van mensen en instanties die hoog aangeschreven stonden, opeens niet meer golden. De ene dag dit, de andere dag dat. Wat een schade richt dat aan bij de desbetreffende personen en instanties. En ook wat ziet dat er onbetrouwbaar uit en wat maakt het onzeker.

"Toenemende wetenschappelijke kritiek is er ook op de coronavaccinaties. Op 31 augustus 2022 kwamen topwetenschappers, waaronder de gerenommeerde Peter Doshi van het British Medical Journal, met een artikel waarin zij laten zien dat de mRNA-vaccins van Moderna en met name Pfizer veel ernstige bijwerkingen hebben. Daarbij gaat het vooral om hartklachten en bloedklontering. Het risico op serieuze bijwerkingen was bij Pfizer 57 procent hoger en bij Moderna 36 procent hoger dan bij de placebogroep (mensen die geen vaccin hadden genomen).

Bij officiƫle instanties als Eudravigilance, Lareb en het Amerikaanse VAERS zijn inmiddels honderdduizenden meldingen binnengekomen van ernstige bijwerkingen van de mRNA-vaccins, waaronder tienduizenden doden. Daarbij gaat het slechts om een klein deel (1 tot 10 procent) van het werkelijke aantallen gevallen.
De vaccinaties blijken ook niet te helpen tegen de overdracht van het virus of te beschermen tegen ziekenhuisopname of overlijden. In het Verenigd Koninkrijk zijn 9 van de 10 Covid-doden volledig gevaccineerde personen, zo meldde Expose News op 29 augustus. Volwassenen tussen 40 en 74 die een ‘booster’ hebben gekregen, hebben nu twee keer zoveel kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen, blijkt uit andere Britse cijfers, zo meldt de bekende wetenschapsjournalist Alex Berenson op zijn blog." 

In steeds meer landen is het tegenwoordig verboden kinderen te vaccineren. Het prikken bij kinderen (en anderen) sloeg al nergens op, maar dat het nu verboden is zegt genoeg. Dat het hier nog niet verboden is vind ik vreemd. Ik weet niet of er veel kinderen geprikt worden, ik hoop van niet. Ik herinner me nog wel heel goed dat je in het nieuws ouders zag die dolgelukkig hun kind in Duitsland lieten prikken, toen dat hier nog niet kon.
Ik heb informatie opgezocht en las dat kinderen vanaf 5 jaar een prikuitnodiging kregen/krijgen. Wat walgelijk. Ik kon het artikel verder niet lezen, zo erg vind ik het. Je zou het maar op je geweten hebben. Het is allemaal zo verschrikkelijk misdadig. Ik weet werkelijk geen ander woord. Zoals hierboven ook in de aangehaalde tekst staat, nooit eerder is zoiets bij een pandemie gebeurd. Nu kan alles.