dinsdag 13 september 2022

Twee maten

De QRpas gaf allerlei persoonlijke informatie, maar onderzoek doen naar oversterfte kan niet vanwege privacy. Er wordt met twee maten gemeten, terwijl het over zoiets belangrijks gaat. 
Ook honderden sporters overleden plotseling. Ik zag opnieuw in de kamer dat hoeveel mensen het ook graag willen, dit onderwerp onbespreekbaar is. Hoe bestaat het.

Tegelijkertijd las ik:
"Meer dan 400 artsen uit 34 landen riepen dit weekend een internationale gezondheidscrisis uit, vanwege het grote aantal sterfgevallen en bijwerkingen van de coronaprikken. Zij eisen dat het vaccineren onmiddellijk wordt gestaakt.

Het uitroepen van de internationale gezondheidscrisis, zaterdag tijdens een persconferentie, is een initiatief van een Spaanse groep artsen onder leiding van dr. Natalia Prego Cancelo. Het initiatief krijgt onder andere steun van de Wereldgezondheidsraad, de World Doctors Alliance, America's Frontline Doctors en de World Freedom Alliance.

Volgens de artsen is officieel een ongekend hoog aantal ‘negatieve bijwerkingen’ gemeld, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende invaliditeit en sterfgevallen die verband houden met de COVID-19-vaccins.

Uit de meldingen in het VAERS-systeem van de CDC, het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk, het Adverse Event Monitoring System van Australiƫ, het EudraVigilance-systeem van Europa en de VigiAccess-databank van de WHO blijkt volgens de groep artsen dat er tot op heden meer dan 11 miljoen meldingen van ongewenste voorvallen en meer dan 70.000 sterfgevallen zijn gemeld als direct gevolg van de coronavaccins.

Topje van de ijsberg
Ondanks het hoge aantal meldingen is er volgens de groep sprake van een enorme onderrapportage van bijwerkingen. Slechts tussen de 1 en 10 procent van de bijwerkingen wordt gemeld in landelijke en internationale databases van gezondheidsinstanties, zo claimen zij.

"Bijwerkingen over vijf jaar?
Nederland betaalt mee aan schadeclaims.
Dit blijkt uit afspraken die zijn gemaakt tussen lidstaten van de EU en farmaceuten" (AD)

Ik zag dat er een grote opkomst was bij het congres Pandemische Paraatheid, reflecties en aanbevelingen. De bedoeling was in gesprek gaan met elkaar, meer openheid. 
Fijn, dat het een groot succes was en fijn dat ik met zoiets positiefs kan eindigen.