maandag 12 februari 2024

Verschil vroeger en nu

Het begin van een nieuwe week. Toen we wandelden vanmorgen leek het lente-achtig. Behalve de sneeuwklokjes hebben we ook een paar krokussen gezien.

Om te beginnen deze mooie foto, wanneer zou het zijn, de 30er jaren? Iedereen, maar dan ook echt iedereen zoals Henk zegt liep achter de fanfare aan. Zoiets was een groot evenement.
Prachtig.

Anjum


Deze ongelofelijk deskundige man, met het hart op de juiste plek, ik schreef vaker over hem, heeft vanaf het begin geprobeerd de mensheid te redden, maar hij mocht niet redden.
Net zoals alle andere wetenschappers die aan de goede kant stonden werd hij verketterd.
De EMA is wel kritischer nu, maar laat dat te weinig horen en neemt geen standpunt in. Misschien en hopelijk komt dat nog. We wachten op het moment dat iedereen die ermee te maken had toegeeft dat het allemaal zo verschrikkelijk fout was. De prikken en alles erom heen. Pas als dat gebeurt en er wordt vastgelegd dat dit nooit, maar dan ook echt nooit meer zal en mag gebeuren, dan kunnen we verder. In het artikel gaat het ook over andere medicijnen en hoe daarmee om is gegaan toen bleek dat er gevaren aan zaten.
Hier het artikel en ook de brief die hij en anderen aan de EMA schreef zit erbij.
https://x.com/_aussie17/status/1756784888819360015?s=20

Waar haalt dit soort de mensen de energie vandaan om door te blijven gaan? Als je geprezen en gestimuleerd wordt is het eenvoudig om door te gaan, maar als je tegengewerkt wordt, uitgescholden, bedreigd en wat niet meer, terwijl je alleen het goede wil ... 
Ik ben deze mensen, die niet opgeven, intens dankbaar en heb de grootste bewondering voor hun immense doorzettingsvermogen.
Bij de negatievelingen is er eigenbelang of angst. Beide kunnen alleen door ervaring doorbroken worden denk ik. Dat is het begin, daarna moet er iets anders opgebouwd worden. 
---
Embalmers* Association stuurt een onderzoek door het hele land (Amerika), waaruit blijkt dat 7/10 balsemers vezelige stolsels vinden in meer dan 50% van hun lijken.Ze hebben ze nooit gezien vóór de vaccinuitrol van 2021. Ze heten daar balsemers, in Nederland mag niet gebalsemd worden. Hier heten ze uitvaartverzorgers. Ze waren een paar jaar geleden in het nieuws omdat ze zich kapot geschrokken waren van wat ze aantroffen bij geprikte mensen. Ik herinner me de lange slierten. Dat je er niets meer over hoort is veelzeggend. Waarschijnlijk hadden die verhalen van toen ook niet naar buiten moeten komen. Belangrijk werk, wat uitvaartverzorgers doen en wat verdienen ze? €16,67 per uur!

Arts Frank Peeters:
https://x.com/FrankPeeters4/status/1756343715436646683?s=20

En arts John Campell
https://www.youtube.com/watch?v=4rAoqhTUU0g

Linzen-groentesoepje van allemaal restjes en 3 in de pan met spelteel en zuurdesem.
In de 3 in de pan rozijnen en warme appel erom heen. Met ahornsiroop.