zaterdag 17 februari 2024

Jezelf zijn

Onderstaand bericht had ik al klaar staan maar deze recente foto van de stad waar wij zo'n dierbare en verrijkende herinnering aan hebben moet er nog bij.
https://x.com/JamesLucasIT/status/1758552044204401139?s=20
Ik wens u een mooi weekend!

Gewoon jezelf zijn, het mooiste wat er is.
https://x.com/TheFigen_/status/1757751769268920694?s=20
---
Robert Malone: "Ik herinner me maar al te goed, dat het 
als desinformatie werd beschouwd om genetische vaccins gentherapie te noemen. En ik werd aangevallen omdat ik dit zei. Nu is het in de openbaarheid. Dit is de CEO van Bayer". 
https://x.com/RWMaloneMD/status/1758221951284203618?s=20
Wat vindt Pia Dijkstra hiervan, die het nergens over wil hebben?
Herman Steigstra: "Minister Pia Dijkstra ziet "accidentele val" als een belangrijke oorzaak voor de oversterfte die nu bijna 100/dag is. Wellicht zijn er miljoenen onveilige keukentrapjes in omloop".
---
Indepen: "Pfizer CEO Alfred Bourla heeft tot tweemaal toe geweigerd om gehoord te worden door het Europese Parlement over de wijze waarop hij met Ursula von der Leyen tot een deal is gekomen. Het Parlement vindt verder de hele aanschafprocedure van coronavaccins bij Pfizer en het gebrek aan transparantie een diepe schande voor de Europese democratie."
Ik weet een beetje, maar zoveel niet. Zo had ik geen idee van de prikkosten.
"Al op 20 mei 2021 bestelde de EC bijna twee miljard van deze doses bij het Amerikaanse Pfizer. De helft van alle EU COVID-19-vaccins blijkt dus bij één fabrikant te zijn besteld voor aanvankelijk 15 euro per dosis. Fors? Welnee! In oktober 2022 verhoogt Pfizer de prijs per dosis van 15 euro naar 120 euro." (persbureau Reuters)
Dit en meer:
https://indepen.eu/pfizergate-neemt-steeds-meer-bizarre-vormen-aan/
---
Wat raakt het me dat Navalny dood is. Wat wilde hij? Vrijheid en vooral geen corruptie. Corruptie is geen probleem, maar een systeem, las ik. Van laag tot hoog, iedereen in Rusland heeft ermee te maken. Met het kleinste voorval zou ik al niet kunnen leven. Je moet dus altijd op je hoede zijn, waar ik ook al niet mee zou kunnen leven, wat een spanning veroorzaakt dat en wat gaat het ten koste van veel. Geen democratie maar angst is het ergst, wanneer was er geen angst? Wanneer kon je zeggen wat je wilde zeggen, in alle veiligheid?  Er zijn altijd en overal moedige, hartverwarmenden mensen, zoals deze vrouw. "I'm many years old" zegt ze.
https://x.com/JamesLucasIT/status/1758552044204401139?s=20
Een warm hart is het belangrijkst maar het wringt. Zo'n mooi land, met een onschatbare rijke cultuur. En dan zo'n regime. In mijn hart gaat het niet samen, schoonheid en vooral kunst (grote schrijvers en schilders!) en gevangenschap. Ik ga even kijken of ik een foto van een metrostation kan vinden, alleen die zijn al zo schitterend. 
De schoonheid is een bepaalde schoonheid, pracht en praal (natuurlijke schoonheid komt morgen) maar het is er ook letterlijk schoon. 

 
ama66falco