dinsdag 27 februari 2024

Exporteur

Dat gaan we niet doen. :-)
https://x.com/ThebestFigen/status/1761683476267303121?s=20
---
Op de Vlaamse televisie ging het over een van de slachtoffers met het Guillain-BarrĂ© syndroom (GBS) door de prik. GBS is een zeldzame ziekte die ontstaat doordat het eigen lichaam gezonde zenuwen aanvalt. Dit syndroom blijkt een van de vier ernstige bijwerkingen te zijn van de mRNA prikken. De vier ernstige bijwerkingen staan in een groot internationaal rapport. Dit werd ook vermeld in een gewone Zweedse krant (Dank Bert). Hoe langzaam en extreem voorzichtig ook, en de gigantische oversterfte wordt nog steeds weggemoffeld, maar de waarheid sijpelt gestaag door. Dat het maar golven mogen worden.  
---

Cardioloog Dean Patterson: "'In mijn 33 jaar medische praktijk ben ik nog nooit getuige geweest van zoveel schade als gevolg van een therapeutische interventie' Het medische establishment lijkt blind voor de schade. Ik ben uiterst bezorgd dat de medische praktijk zelf onherstelbaar beschadigd zal worden door de gevolgen van het verkeerd omgaan met de bijwerkingen van het COVID-vaccin". https://x.com/DrAseemMalhotra/status/1761825773571170318?s=20
---
Natuurlijk volg ik Marianne Thieme en ze plaatst een artikel van het Financieel Dagblad en zegt:
"zo nodig dat dit geluid gehoord wordt". Ja!!! Ik wist trouwens niet dat Nederland zo'n groot exporteur is als het om oorlogsmateriaal, of zeg je dan materieel, gaat. Plek 11 van de grootste wapenexporteurs. Het komt in landen waar op grote schaal mensenrechten geschonden worden. Elk land in oorlog zal mensenrechten schenden, alleen maar in sommige landen meer dan in andere.
'Omarm de ontwapening in plaats van de wapenindustrie'.
Als u klikt op het artikel en dan nog iets groter maakt met uw vingers is het goed te lezen.
https://x.com/mariannethieme/status/1762119307926884636?s=20


De zon schijnt! Na alle regen, kou (het gras was wit vanmorgen) en donker weer, waar ik van houd, ook behoefte aan licht en vitamine D!

jggrz