vrijdag 16 februari 2024

Blij mee

Samen blij.
https://x.com/SchaapmanKarina/status/1757836261035737322?s=20
---
Hier ben ik ook blij mee. Die waarschuwing slaat nergens op, maar het is toch een bepaalde erkenning. Hart voor zijn vak, hart voor zijn patiënten: 
"Centraal Tuchtcollege beslist in voordeel van huisarts Rob Elens, berisping vervalt en wordt omgezet in waarschuwing; Minister de Jonge en IGJ zijn hun boekje te buiten gegaan en krijgen tik op de vingers van het Centraal Tuchtcollege!". 


Reactie van neuroloog:
"Uit de stukken en de verklaringen van de huisarts blijkt dat hij in deze onzekere tijd heeft gehandeld vanuit oprechte betrokkenheid met en zorgen over zijn patiënten.”
Exact. Elens deed wat van een goed huisarts verwacht mocht worden, zoals ik al heel vaak heb gezegd: hij stond met zijn rug tegen de muur, en moest op basis van zeer beperkte kennis handelen.
Hij probeerde het beste te doen voor zijn patiënten, zonder te weten wat op dat moment het beste was. 
Hij zei tegen zijn patiënten dat er officieel geen behandeling was, maar hij een middel op de plank had liggen waarvan hij niet wist of het zou gaan werken, maar dat het misschien de moeite waard was om te proberen. Waarbij het ging om patiënten die niet meer naar het ziekenhuis wilden. En liet vervolgens zijn patiënten zelf kiezen. 
Dit is zoals het moet. Dit is zoals het hoort. En dit is - helaas - wat heel veel artsen niet kunnen zeggen van hun eigen handelen, in hun blinde conformisme. 
Het is een onvergeeflijke schande, IGJ (Inspecite gezondheidszorg), dat jullie Elens hiervoor vervolgd hebben. 
Over het stuk vuil dat de naam hugodejonge kreeg, een man die miljarden over de balk smeet, en nog nooit een patiënt van dichtbij heeft gezien, wil ik het niet eens hebben". 
-
En later schrijft hij:
"Komt wel. Een beetje geduld". 

"In Duitsland wordt nu openlijk gezegd door een longarts, dat hij niet kan garanderen dat in de tijd die mensen nog te leven hebben, vaccinatie geen kwalijke gevolgen kan hebben. En dan doelt hij op kanker.  Dit omdat we simpelweg niet weten in welke mate DNA-fragmenten in de vaccins ingebouwd worden in het DNA. Dat zullen we de komende maanden/ jaren leren. Ik denk dat deze inbouw zeer waarschijnlijk is, op grond van de kennis die hierover bestaat. Welke gevolgen dat heeft, valt nu nog weinig te zeggen, maar als het regelmatig gebeurt, hebben we een groot probleem.
Ik hoop dat alle brulvaxxers dan aan jongeren en kinderen gaan uitleggen dat ze maar moeten afwachten of ze in de rest van hun leven hier de wrange vruchten zullen gaan plukken. En op welke termijn.
En dan zal ik vragen of ik ze dan op hun vestje mag gaan spuwen. Of liever nog, recht in hun gezicht". 
https://x.com/john_bumblebee/status/1758154467482988544?s=20
---
"De Zuid-Australische rechtbank oordeelt dat werkgevers die COVID-prikken verplicht stelden aansprakelijk kunnen worden gesteld voor bijwerkingen/beschadigingen".
Wonderlijk, een land dat zo extreem omging met de pandemie, zelfs kampen hadden, waar mensen werden opgesloten, laat nu op een andere manier van zich horen.

pen_ash

Gisteren eindigde ik met de Everly Brothers en oh wat een heerlijke muziek. Om in de dromen te blijven, California Dreaming van The Mamas and the Papas. Er is zoveel fijne muziek uit die tijd.
https://www.youtube.com/watch?v=dN3GbF9Bx6E