woensdag 27 maart 2024

Uit de diepvries en doorwerken

Terugkomend van de Aldi zagen we een groot ooievaarsnet, in een boom met twee ooievaars er in zittend.. Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien.

Gisteravond hadden we quinoa met gebakken rode ui, spitskool, tofu, paddestoelen, kerrie, pepertje, en daarbij kleurige groente uit de diepvries. Het kool-tofumengsel kwam trouwens ook uit de diepvries en vriezen maakt de tofu altijd nog lekkerder vind ik. Ik hoefde alleen quinoa te koken.



Zucht. Er wordt te weinig onderzoek gedaan naar medicijngebruik bij zwangere vrouwen, stellen kinderartsen en onderzoekers. " Het blijkt dat driekwart van de vrouwen medicijnen gebruikt.
Ik dacht en nu gaan ze er kritisch naar kijken, maar het ging juist om het tegenovergestelde want lever en nieren gaan sneller werken en daardoor worden over het algemeen geneesmiddelen sneller uit het lichaam uitgescheiden. En heb je dus volgens de deskundigen in veel gevallen misschien wel meer medicijnen nodig, vooral tegen het einde van de zwangerschap.
Het kan om zware middelen gaan lees ik, maar ook om paracetamol. Ik word hier verdrietig van.
Het is toch niet meer dan logisch en onontkoombaar dat alles bij de foetus terecht komt. En wat voor invloed heeft dat, nu en later???
"We kijken eerst naar vrouwen die hun placenta na de bevalling hebben afgestaan, om te kijken hoe geneesmiddelen bij het ongeboren kind terechtkomen", vertelt hoogleraar Klinische farmacologie Saskia De Wildt. 

---
Arts Frank Peeters zegt toen ik studeerde hoorde je dat vaccineren was om jezelf te beschermen. Ja, dat hoorde je toch altijd, als kind kreeg je de prikjes om niet ziek te worden. En je wordt geprikt als je naar een tropisch land gaat om beschermd te worden tegen malaria enz. Sinds corona doe je het het niet zo zeer voor jezelf, maar voor anderen! Dat zeggen is zo manipulatief en zorgde ervoor dat je het deed omdat je anders een schuldgevoel zou krijgen. En juist dat beschermen bleek een farce te zijn. 

Peeters zegt ook:"je weerstand voor andere infecties en de bestrijding van kankercellen neemt af door de prik. Bij mRNA-vaccins, in vergelijking met klassieke vaccins, kan je niet voorspellen hoe lang en hoeveel je lichaam antigeen (spike-eiwitten) en antistoffen blijft produceren.
---
Uit de onlangs juridisch vrijgegeven RKI (wat hier het RIVM is) files blijkt dat de Duitse federale regering vanaf het begin wist dat lockdowns meer kwaad dan goed doen en dat maskers niet effectief zijn. De inhoud van het rapport is grotendeels gecensureerd, heel veel is zwart gelakt.
Het geronmmeerde Robbert Koch Instituut waarschuwde in 2020 voor de gevaren van lockdowns. Ik ben ervan overtuigd dat het veel kapot heeft gemaakt (er waren ook mensen die door de gedwongen opsluiting tot inzicht kwamen) en dat het sterk doorwerkt en zal blijven doorwerken. En dan heb ik het over mensen die geestelijk al kwetsbaar waren.
In Duitsland wordt aangedrongen op een parlementaire enquête. 
"Het toestaan ​​van ‘slechts één mening’ tijdens de coronapandemie veroorzaakt tot op de dag van vandaag ‘de verdeeldheid in de samenleving" zegt de voormalige premier van Noordrijn-Westfalen. https://x.com/heutejournal/status/1772010084660388016?s=20
 
---
Ik hoorde Rutte zeggen "mijn oude vriend China" ... Een land waar al zo ontzettend lang mensenrechten worden geschonden. De pandemie was ook een hel daar. Hoe kan je zoiets zeggen? Zou hij er nooit iets over gelezen hebben, of laat het hem koud? Hij heeft toch geschiedenis gestudeerd en ik denk dat hij ook veel boeken leest dus gebrek aan informatie kan het niet zijn.