zaterdag 9 maart 2024

Wat goed is

Ik wens u op de eerste plaats een zonnig, fijn weekend!
Het is koud, maar licht.
Alles is nog weer vroeger in de natuur. Ik ben echt bang dat er geen narcissen meer zijn met Pasen en dat kan toch niet, Pasen zonder narcissen? Narcissen in combinatie met paaseitjes, het hoort bij elkaar. Anders ga ik een keer niet echte narcissen kopen.
Als het zo koud blijft duurt het allemaal nog wat langer.
 

Etienne-F59

Dit was goed ter genezing, maar mocht niet.
Eenvoudig uitgelegd.
https://x.com/Denachtzuster1/status/1766007616054968378?s=20
Ik las trouwens net dat Ivermectine ook tegen kanker gebruikt kan worden.
---
Prettige oefeningen (vind ik) https://x.com/TheFigen_/status/1766120721825124728?s=20

Er is zoveel wat we zelf kunnen doen. Ik hoop dat ik altijd een beetje soepel kan blijven. Dat ik nog mijn avonddansje doe als ik 80 ben. Dat ik zeker op mijn benen sta en recht loop. Dat ik op kan staan uit een stoel en dat ik nog stevig kan wandelen. Hoeft niet lang, maar wel regelmatig.

Muziek ontspant of maakt emoties los en hoe vaak gaan die twee samen? Ik luister de laatste jaren weinig naar muziek, maar als ik het doe werkt het meteen.
Dit is een voorbeeld dat ondanks fysieke beperkingen er nog steeds mooie muziek gemaakt kan worden. Hoe is het mogelijk. Tja, ik had de link, maar plaatste hem niet en nu kan ik hem niet terugvinden. Een jongen met stompjes in plaats van handen.

En hier een langere versie die ik wel meteen plaatste.
Ik kan me trouwens niet voorstellen dat het Chopin is, maar het maakt los en je kunt er goed op 'wegdeinen', als dat een normaal woord is.
https://www.youtube.com/watch?v=Yk-So4rt1cc