vrijdag 8 maart 2024

Koffie!

Ik wist al dat koffie goed tegen borstkanker was.  Ook bleek dat stevige koffiedrinkers minder kans liepen of baarmoeder- en leverkanker. Reden voor professor Ellen Kampman, hoogleraar Voeding en Ziekte aan de Wageningen Universiteit, om te kijken of de populaire drank ook effect heeft op darmkanker.  Dit blijkt zo te zijn.  
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1224201799/extra-koffie-tegen-kanker-onderzoekers-zien-gunstige-effecten-bij-darmkankerpatienten

Elk natuurlijk middel tegen ziektes wil ik graag noemen. Ik weet het een en ander, en daar leef ik elke dag mee, maar er is ook van alles wat ik niet weet. Als ik iets tegenkom, dan laat ik het u weten. Dit is ook een mooi bericht. De geur van net gebakken brood en de geur van verse koffie, daar kan weinig tegenop vind ik. 

Koffie, specerijen en pure chocolade, allemaal goed voor ons en heel erg lekker! Dan werkt het dubbel want genieten zorgt voor ontspanning en juist dat is ook heilzaam!

Daria-Yakovleva