zondag 10 maart 2024

Wind

Goedemorgen, op deze winderige zondagmorgen.
Het bericht hieronder stond eerst bij de opening van het museum, maar ik vond dat daar niets bij moest.

Een paar dagen geleden hadden we deze spaghetti. Gewoon, tomatensaus (de tomaten waren uit blik, wel biologisch natuurlijk) met groente, veel knoflook en bovenop edelgist.
In zoiets hebben we altijd zin.


Wat was uw lekkerste maaltijd van de afgelopen week?
Spaghetti doet ons altijd goed en we smullen!!! Verder kan ik het voor ons eigenlijk niet zeggen, we eten elke dag erg lekker, zoals deze maaltijd; gestoomde wortel, veldsla met appel en geitenkaasmedaillons.


Misschien had u wel een favoriet. Schrijft u het op, inclusief recept en dan daar een schriftje van maken? Echt heel leuk voor uw nazaten, of vrienden. Het is zoiets persoonlijks en iets elektronisch kan daar niet tegenop.
---
Amerikaanse vrouw: "Toen ik in het ziekenhuis werd opgenomen, vertelde ik hen dat ik gevaccineerd was, uit angst dat ze mij de Covid-injectie zouden geven. 
Een verontrustend gebeurtenis die plaatsvond was de opmerking over mijn bloed. Ze gingen ervan uit dat het zou lijken op degenen die de mRNA-injecties kregen, maar het mijne stolde niet en ze bleven me vragen wanneer ik de #Covid19 injectie kreeg. Ze konden aan mijn bloed zien dat ik niet geprikt was".

Dit is weer een van de vele verontrustende berichten en dan bedoel ik niet alleen de hele prikkentoestand, maar alles wat onze wereld ingrijpend doet veranderen. Soms draai ik me even om, het is zo ontzettend veel. Tegelijkertijd weet ik dat beseffen en in actie komen een voorwaarde is om iets te redden. Dat kan alleen als heel veel mensen opstaan.
Ik zag dat er weer een avond van de Vierde Golf was. Ik hoop dat het druk was (denk van wel) en dat men zich gesteund voelden door elkaar (denk van wel).

Ik wens u een mooie zondag!