zondag 3 maart 2024

Ademen, drinken, eten, ruiken

Als je alles bij elkaar optelt, luchtverontreiniging, waterverontreiniging, spuiterij van gewassen, medicijnen, prikken. Niet alleen wat gebeurt er eigenlijk nog op een natuurlijke manier, maar ook waar worden we mee volgepropt?
Zo hoorde ik van een gynaecoloog (bij de Balie) dat de meest goedkope medicijnen worden voorgeschreven en alleen die worden vergoed. Zodoende is de pil (microgynon 30) die hier al 40 jaar wordt voorgeschreven, de slechtste die er is. Ik zou hem niet willen zegt hij. Het verandert je karakter, maar ook bijvoorbeeld je reukvermogen. Hij vertelde dat als vrouwen stoppen met de pil, die ze vaak al vanaf hun 15e hebben, hun partner opeens totaal anders ruikt. Hierdoor ontstaan echtscheidingen. Dit klinkt extreem maar hij praat uit ervaring.

khfalk

In de natuur is veel geur, maar oh, de geur van versgebakken brood, koffie, appeltaart ...
---
Arts, onderzoeker, gezondheidsadvocaat Tess Lawrie:
"
Ik werkte jarenlang als extern adviseur voor de Wereldgezondheidsorganisatie en was erg gealarmeerd door wat ik tijdens COVID waarnam. Gedurende die cruciale periode slaagde de WHO er niet in om op bewijs gebaseerde strategieën aan te bevelen. Er was aanzienlijke corruptie rond de interventies die werden gepromoot en de interventies die werden achterwege gelaten. Er waren verschillende behandelingsopties beschikbaar en er was bewijs om deze te ondersteunen. Toch werden deze behandelingsopties onderdrukt. In plaats daarvan werd een nieuw medisch product gepromoot dat niet veilig is en geen gegevens over de lange termijn bevat. Het werd duidelijk dat de aanbevelingen van de WHO niet werden gestuurd door wat het beste is voor de mensen, maar eerder werden beïnvloed door speciale belangen van miljarden dollars. Helaas is de WHO gecompromitteerd".

Door een reactie van iemand die schreef dat er niet alleen doden vielen door de prikken, maar ook door corona terwijl dat niet nodig was geweest. besef ik hoe onderbelicht dit is. Er waren middelen beschikbaar die mensen hadden kunnen redden.
Ik heb die middelen af en toe aangestipt, maar ik heb me de werkelijke omvang van het verbod nooit gerealiseerd zoals ik nu wel doe. Ik weet dat Rob Elens 
hydroxychloroquine had voorgeschreven aan zijn patiënten en niemand s overleden. Het is mooi dat hij nu door de rechter voor een groot deel in het gelijk is gesteld, maar dat had vooral te maken met hoe hij behandeld is.

De Andere Krant: "Vroeg in de pandemie ontwikkelden artsen behandelprotocollen rond het medicijn hydroxychloroquine (HCQ). Wereldwijd kregen ze te maken met tegenwerking en hoge boetes. Zo werd in ons land de Limburgse huisarts Rob Elens (een van de vele artsen die dit overkwam) mikpunt van de Inspectie. Een Belgische studie, gepubliceerd in New Microbes and New Infections, levert nu het wetenschappelijk bewijs dat met HCQ talloze levens hadden kunnen worden gered".
 

Met HCQ en Ivermectine waren zulke positieve ervaringen. Al tientallen jaren lang geregistreerde en goed onderzochte middelen. Om het hiervoor te gebruiken was nieuw, maar blijkbaar werkte het en het had heel goed onderzocht moeten worden, maar het tegendeel gebeurde, het mocht niet gebruikt worden en er stond zelfs een gigantische boete op als iemand het wel gebruikte. Waarom? Een voorbeeld van Ivermectine is India. "De regering van Uttar Pradesh zegt dat het vroege gebruik van Ivermectine heeft bijgedragen aan het laag houden van het aantal sterfgevallen en aan de positiviteit van mensen". Die twee zijn verwant, als je dood en verdoemenis om je heen ziet en je wordt constant bang gemaakt is er natuurlijk weinig over van positiviteit. Angst werkt negatief op lichaam en geest. 
---
Wat is er vaak veel te zien in de lucht. Deze foto maakte Henk vanmorgen.