zondag 27 november 2022

confronterend

Deze documentaire van Jakobien Huisman over de zeer gerenommeerde en gewaardeerde microbioloog Professor Bhakdi raad ik van harte aan. Intelligente mensen zijn een bedreiging. Misschien had hij iets andere woorden moeten gebruiken, maar alleen om zichzelf te censureren, alleen om mensen tevreden te stellen. Niet omdat de inhoud niet klopt. Duitsland is logischerwijze gevoelig als het gaat om een vergelijking met WO2, maar bij het bekende tribunaal is de afspraak gemaakt, dat er nooit meer medisch geëxperimenteerd mag worden. Dit gebeurde en gebeurt nog steeds. En de gevolgen zijn verschrikkelijk. Niet zoals in de 40er jaren, nee, heel anders, maar maakt het dat minder erg? Er zijn trouwens wel duidelijke overeenkomsten. Wat in de oorlog aan experimenten gebeurde was generaties daarna zichtbaar en ik heb het gezien. We zien wat de schade nu is en het zou logisch zijn als het doorwerkt. Dit zeg ik vanuit wat er nu gebeurt en het is mijn gevoel. Het zou prachtig zijn als het niet gebeurde.

Deze man wil niets dan het goede! En hij wordt veroordeeld en vele mensen met hem. Wetenschappers die 'vroeger' zoveel waardering kregen, maar nu hun mening niet mogen uiten. Hun levensreddende mening. Veel mensen staan pal achter hem, zo ook de universiteit waar hij jarenlang gewerkt heeft. Ze zullen hem tijdens het proces op 23 maart allemaal steunen. Dat is in ieder geval heel fijn, dat hij niet alleen staat in deze misère.  
Het is niet mals wat Bhakdi zegt en er zijn twee dingen die me doen twijfelen of ik het zal plaatsen. Maar na conclaaf met Henk doe ik het wel omdat dit zo'n belangrijke boodschap is. Hij spreekt de kijkers ook direct aan. Alles wat hij zegt is al gebeurd en is bezig te gebeuren. Een eyeopener dat het niet zozeer om het spike eiwit gaat als om het immuunsysteem. Het wordt niet in het Nederlands vertaald. Als engels lastig is, misschien de Duitse ondertiteling erbij, dat kan wel want het is een Duitse productie. https://rumble.com/v1w6kuq-dr.-sucharit-bhakdi-the-path-to-living-hell.html Van de titel word je niet vrolijk. Het is zoals het is. De wetenschappers die door en door bedreven zijn in immunologie/vaccinologie zeggen min of meer hetzelfde. Dat het mRNA al verweven is met andere prikken zoals de griepspuit las ik al eerder. Alleen als de hele wereld in opstand komt verandert er iets en anders niet en moeten we leven met wat er aan de hand is. Voor iedereen met een open blik zichtbaar. Open in de zin van zien en van het oude loslaten. 

Het is constant de omgekeerde wereld. Mensen die een andere mening hebben, mensen die beschadigd zijn, mensen die er niet meer zijn. Zij zijn allemaal de dupe en ze moeten zwijgen. De mensen die overleden zijn zwijgen inderdaad. De mensen die alles veroorzaakt hebben  hoor je steeds. Ze nemen in Nederland nog steeds geen verantwoordelijkheid en laten gedupeerden aan hun lot over.
Ik kwam net deze treffende reactie van een maand geleden tegen, 
Het gaat over vaccinatieschade. "Niet zelden betreft het voorheen gezonde, actieve en (relatief) jonge mensen die alle vertrouwen hadden in de vaccins en deden wat hen gevraagd werd om solidair te zijn. Intussen stellen ze zich de vraag voor wie ze het gedaan hebben en wie solidair is met hen nu hun gezondheid beschadigd is."
Ik heb indertijd wat Nederlandse getuigenissen doorgegeven. Hier zijn een paar Vlaamse.
https://legalhearts.org/getuigenissen/
Dat er geen sprake meer is van enige dreiging en alles toch doorgaat zegt alles.
Ik denk trouwens en dat schreef ik lang geleden al, dat er zeker weer andere virussen zullen komen. Hoe minder er tegen gevochten wordt hoe meer ieders immuunsysteem intact blijft en zijn werk kan doen. En bij levensbedreigende virussen hoop ik dat alle aandacht gaat naar veilige, goed werkende medicijnen.