zaterdag 26 november 2022

Verschrikkelijke en andere gebeurtenssen

Straks ga ik mijn vensterbankverhaal aanvullen want ik was iets vergeten en er staat nu heel veel bij. Na het avondeten ben ik er een tijd mee bezig geweest.

Ik las verschrikkelijke dingen. De coronameter heeft nog nooit zo laag gestaan, maar er zijn landen waar nog steeds de meest idiote en schadelijke dingen gebeuren. Van China weten we het, alle opgesloten mensen overal. Werknemers van een Applebedrijf zijn gevlucht omdat ze bang zijn dat het hun ook gaat gebeuren. En juist in dat land zijn er gigantisch veel (onschuldige) besmettingen. Ik hoor net dat er tien mensen in een flat door brand zijn omgekomen omdat de deuren op slot zaten en ze er dus niet uit konden. 
Er zijn zoveel voorbeelden. Ik noem nog Zwitserland waar twee jaar geleden een cardioloog die tegen coronaregels en tegen prikken was werd opgesloten in een psychiatrische inrichting. Op een gegeven moment mocht hij weg als hij bepaalde medicijnen zou nemen. Zijn bloed werd gecontroleerd of hij ze wel echt nam. Wie kan dit soort verschrikkelijkheden geloven? Zwitserland!!!! Ik hoop dat die specialist een rechtszaak met veel tam tam aanspant en degenen die dit op hun geweten hebben veroordeeld worden. Dit is, zoals zo vaak de laatste jaren, de omgekeerde wereld. Met hem zijn al oneindig veel mensen de dupe geworden en ik hoop dat er duizenden rechtszaken gaan komen, voor al deze misdaden.

Ik las van iemand die zei dat ze weg wilde uit Nederland vanwege het beleid maar dat ze geen land meer wist waar ze naartoe zou kunnen gaan, waar het goed was. 
Er zijn nog wel landen denk ik, zo las ik over het mooie, rustige Mongolië, maar daar ga je niet zomaar wonen natuurlijk. Andere mensen zeggen hoe het ook gaat, ik zal hier doodgaan.

Gelukkig zijn er ook andere gebeurtenissen: 

 • WHO topwetenschapper heeft spijt over fout. Topwetenschapper van de WHO erkent in afscheidsinterview de grote fout om niet te onderkennen dat het virus door de lucht gaat. We hadden dat veel eerder moeten doen, op basis van beschikbare bewijs zegt ze. Het heeft ons schade berokkend. Dit staat bij Maurice.nl Hij zegt dat het veel te laat komt, maar het komt en in Nederland is nog niets te horen van verantwoordelijken. Hij haalt ook wetenschapper Rosanne Hertzberger aan in een, zoals hij zegt met een destijds grappige/trieste tweet dat Nederland moeite had met het aerosolenidee want de Hond zou gelijk moeten krijgen en dat zouden we niet willen ..."
  Wat heeft ze gelijk gehad.
 • In Amerika heet het nu pandemie van de gevaccineerden ipv pandemie van de ongevaccineerden, wat het natuurlijk nooit is geweest.
 • Het Zwitserse OM stelt een strafrechtelijk onderzoek in naar geneesmiddelenbureau Swissmedic en vijf vaccinerende artsen van een ziekenhuis in Bern. Door het goedkeuren en toedienen van COVID-vaccins zouden zij verantwoordelijk zijn voor lichamelijk letsel, doodslag en abortus. Op 14 juli 2022 diende een advocaat een strafklacht van driehonderd pagina's in bij het bevoegde kantonale parket. Het begint op steeds meer plekken te komen en zo zouden miljoenen mensen processen aan kunnen spannen. 
 • Artsen, waaronder een topcardioloog die oproepen dat er gestopt moet worden met mRNA prikken.
 • In Engeland zijn al veel hoge bedragen uitgekeerd aan slachtoffers van bijwerkingen van de prikken.
 • Noorwegen adviseert volwassenen en zorgpersoneel geen booster te nemen.
 • Het Engelse RIVM heeft excuses aangeboden voor het verregaande gevoerde beleid
 • Dat slachtoffers vaccinfabrikanten wèl aan kunnen klagen. Tenminste in Groot Brittanië. De Britse regering reageerde op een petitie waarin werd verzocht ‘de vrijwaring van de fabrikanten van COVID-19-vaccins in te trekken, zodat particulieren schadeclaims tegen hen kunnen indienen. Volgens de overheid is het echter altijd al mogelijk geweest voor particulieren om big pharma voor de rechter te dagen omdat ‘het recht van particulieren om de producenten van het vaccin aan te klagen’ niet is ingetrokken. “Er is geen vrijwaring wat dat betreft.” Wel is bepaald dat de regering – ofwel de belastingbetaler – na een veroordeling de schadevergoeding zal betalen. Ik hoorde indertijd dat hier de overheid verantwoordelijk zou zijn voor prikschade en niet de fabrikanten. 
 • Massademonstratie van arbeiders tegen Covid-beperkingen in Zhengzhou. Niemand maakt daar ooit kans (De man op het Plein van de Hemelse Vrede, ik herinner het me zo goed, wat indrukwekkend was dat) maar nu staat de politie machteloos tegen de overmacht aan demonstranten en moet zicht terugtrekken. 
 • De volgende dag; er zijn nu ook demonstraties in Shanghai. Moedige mensen.
 • En nu ook in Peking en het verspreidt zich naar steeds meer plaatsen. Grote demonstraties waarbij mensen witte papieren zonder tekst omhoog houden. De tekst is duidelijk en ze roepen op verschillende manieren om vrijheid, na al drie jaar steeds weer op te worden gesloten.  

  Laat het goede overwinnen, overal! 
  Geen onderdrukking. Op geen enkele manier.

  Vrijheid
  Vrij


   
  Fotorech