dinsdag 8 november 2022

Duitsland

Mensen die niet geprikt zijn krijgen minder corona en dat is ook wat ik om me heen zie. Soms wel, de een erger dan de ander, maar het is alleen maar goed. Wij hebben het gehad (en dat was zonder testen (nooit getest!) overduidelijk. We zijn er blij mee. Onderzoeker, programmeur en data-analist Tom Lausen die de afgelopen jaren alles intensief gevolgd en onderzocht heeft zegt dat het beeld dat er lang was niet klopt. Sterker, zonder niet gevaccineerden zou de zorg instorten. "Ohne Ungeimpfte kollabiert die Pflege“(Zie ook bericht hieronder van verpleegkundige)

Veel reacties, waaronder deze twee:
"Mein Kollege und ich sind in unsrer Abteilung mit 10 Mann die einzigen ungeimpften und auch die einzigen die seit 2020 weder einen Tag krank waren noch corona hatten. Das ist die größte Farce seit Menschengedenken."
(Mijn collega en ik zijn de enigen op onze afdeling met 10 mensen die niet gevaccineerd zijn en ook de enigen die sinds 2020 geen dag ziek zijn geweest en geen corona hebben gehad. 
Dit is de grootste farce sinds mensenheugenis)

"Ich bin Krankenschwester. Ich könnte ein Buch voll schreiben über Impfnebenwirkungen. Es ist traurig mit anzusehen, wie es den Menschen schlechter geht . Es gab auch Todesfälle."
("Ik ben een verpleegster. Ik zou een boek vol kunnen schrijven over bijwerkingen van vaccins. Het is triest om te zien dat mensen slechter worden. Er waren ook doden.")

Een ander gesprek:
"Die Weiterführung der bedingten Zulassung der neuartigen mRNA Impfstoffe kann nur noch als kriminell bezeichnet werden.“, sagt Dr. Gunter Frank. Der Allgemeinmediziner hält die Corona-Impfung für mehr als fragwürdig – gar gefährlich – und warnt davor."
(De voortzetting van de voorwaardelijke goedkeuring van de nieuwe mRNA-vaccins kan alleen maar als crimineel worden omschreven", zegt Dr. Günther Frank. De huisarts vindt de coronavaccinatie meer dan twijfelachtig - zelfs gevaarlijk - en waarschuwt ervoor.)
Hij vindt dat er onmiddellijk gestopt moet worden met het geprik!
En hij zegt net zoals hierboven staat: "Wir erleben durch Corona-Impfung medizinischen Zusammenbruch!“
(We beleven medische ineenstorting door coronavaccinatie!)

Hier een paar reacties (van veel meer dan een miljoen!!!) Wat overheerst naast persoonlijke ervaringen is de grote waardering en dankbaarheid voor Dr. Frank die open durft te zijn. Zonder mensen zoals hij, die Goddank overal zijn, waren we zowel figuurlijk als letterlijk ten dode opgeschreven) op dit gesprek:
"Geimpft und seit 15 Monaten mit dem Schaden alleine gelassen. Nervenschmerzen am ganzen Körper, Herzrhythmusstörungen usw. Keine Hilfe, keine Anlaufstelle, keine Kostenübernahme für Behandlungsoptionen. Unfassbar. Mich wundert es nicht, dass sich keiner mehr impfen lässt wenn man so mit den Geschädigten umgeht. Respekt an die Ungeimpften, ihr habt alles richtig gemacht."
(Gevaccineerd en 15 maanden alleen gelaten met de schade. Zenuwpijn over het hele lichaam, hartritmestoornissen, etc. Geen hulp, geen aanspreekpunt, geen vergoeding voor behandelmogelijkheden. Onbegrijpelijk. Het verbaast me niet dat niemand meer wordt ingeënt als je de gewonden op deze manier behandelt. Respect voor de niet-gevaccineerde, je hebt alles goed gedaan.)

"Ich bin standhaft geblieben. 
Leider hatte meine Mutter nicht soviel Glück. Nach 2x Biontech verstarb sie zwei Tage vor Weihnachten. 
Doch der Chefarzt der Station sagte zu meinem Vater und mir 
„Wir werden die Impfung nicht erwähnen, das wird uns sonst negativ ausgelegt“ 
(Ik ben overeind blijven staan
Helaas had mijn moeder niet zoveel geluk. Na 2x Biontech stierf ze twee dagen voor Kerstmis.
Maar de hoofdarts van de afdeling zei tegen mijn vader en mij:
"We zullen de vaccinatie niet noemen, anders wordt het negatief geïnterpreteerd"
Dus de oorzaak was meervoudig orgaanfalen.

Hoezo gaat het überhaupt nog over corona, maar dat de waarheid steeds meer naar buiten sijpelt is fijn, al zullen er voorlopig nog zeker mensen zijn die tegenspartelen. Tot het echt niet meer gaat en mensen ter verantwoording worden geroepen. Hoe kunnen mensen met onwaarheid leven?

Deze onmenselijke en ongezonde acties (prikken en maatregelen) naast het overconsumeren maakt dat alles op zijn kop moet. Ab Flipse laat vaak van zich horen en omdat hij financieel expert is en al veel jaren bezig is met de misstanden in de financiële wereld luister ik graag naar hem. (Al staat hij deels anders in het leven. Altijd beter om te kijken naar wat je deelt en wat iemand voor je kan betekenen, dan naar de verschillen te kijken vind ik.) Bijvoorbeeld naar dit gesprek. Alleen zijn gesprekspartner evangeliseert wat ik niet zo prettig vind, maar dat neemt maar een heel klein beetje ruimte in. Ab Flipse komt al vanaf 2008, sinds de crisis, regelmatig bij Omroep Flevoland.
https://youtu.be/67waGn4JiEA?t=49