zondag 6 november 2022

Verontschuldigingen en herfst

Er beginnen (niet in Nederland!) steeds meer excuses te komen van staten en landen. Ze zeggen het klopte niet en/of sorry dat niet gevaccineerden werden gediscrimineerd. Als werknemers hierdoor hun baan kwijt zijn geraakt krijgen ze die terug en het verlies aan inkomen wordt met terugwerkende kracht terugbetaald. 
Het is vreselijk dat dit allemaal gebeurd is maar wat hebben we hier op zitten wachten.

Dat het maar door blijft gaan met de oversterfte en dat dat als kennisgeving aan wordt genomen in plaats van tot op de bodem uitzoeken wat er aan de hand is vind ik onbegrijpelijk en onaanvaardbaar. Vroeger als er mensen dood gingen door iets kreeg dat aandacht. Dat hoefde er maar een of twee te zijn en als het bijvoorbeeld om een familie ging dan was iedereen overstuur. Nu door de gevolgen die de waarheid zal hebben, kunnen duizenden mensen doodgaan zonder dat Den Haag zelfs maar in beweging komt.

Gewonden en doden door prikken maar dat zelfs de getallen niet kloppen van zoals het leek Covid doden wist ik niet.
"Het Finse RIVM geeft toe dat 40 procent van de gemelde COVID-sterfgevallen helemaal niets met COVID te maken had, maar dat het zo leek omdat mensen binnen dertig dagen na een positieve coronatest door een andere oorzaak zijn overleden.
Later las ik in een engels artikel dat in de update 60% staat.
Getallen maken niet zoveel uit. Wel dat er zoveel verkeerde informatie is gegeven. Overal is met cijfers geknoeid. : Van der Tuin: "Uit wob-documenten blijkt dat RIVM zkh. statistiek heeft gemanipuleerd op verzoek Hugo de Jonge. Brondata werd door RIVM geheim gehouden."  Van der Tuin heeft dit wob document opgevraagd en hij heeft het gepubliceerd. Eenvoudig te vinden.

Ik had een mooi bericht gevonden, het leek een grote doorbraak, maar toen ik de (engelse) bron las klopte het niet en dus plaats ik het niet.

Ik wens u een fijne herfstzondag! 
Het is lekker leesweer.

RoonZnl