maandag 12 juni 2023

Artsen met kennis en een warm hart

Het is langzamerhand sterk tot me door gedrongen dat artsen die zich intensief verdiept hebben in de prikken en de materie eromheen, tegen vaccineren zijn.
Ik hoorde van een Vlaamse specialist die aan collega's vroeg of ze konden vertellen wat er nu precies in de prik zat. Niemand kon het zeggen.
Hij zei ook dat mensen die (blindelings) volgden vinden dat het allemaal voorbij is.
Dit gesprek is weer zeer de moeite waard:
"Tijdens de coronacrisis is de gezonde mens gekaapt".
https://www.youtube.com/watch?v=Cg1E5IonaRA
Het is nog lang niet voorbij, als het al ooit voorbij is. Het is voorbij als er op een totaal andere manier met gezondheid wordt omgegaan. Tegengesteld aan hoe het nu ging.
Ze zijn ook van plan om in het najaar kleine kindjes 3x te gaan prikken. Waarom??? Ik zou willen dat zoiets krankzinnigs niet waar was, maar ik heb de verklaring gezien. Ik vind het doodeng. En toch, al heb ik het gezien, zou ik nog steeds willen dat zulke onzin niet waar was. Ik hoop dat het echt niet zal gebeuren en dat anders iedereen in opstand komt, Ik vrees dat zelfs bij zo'n misdaad nog mensen zijn die erin meegaan. Alles wat er gebeurd is, is wat ons betreft de grootste misdaad sinds lang in Nederland. Minstens zo erg is dat er geen enkele verantwoordelijkheid wordt genomen. Mensen met vaccinatieschade gingen naar den Haag, maar ze kregen geen enkele steun. Ze moesten zelf maar iets oprichten en geld daarvoor krijgen ze niet. Hoeveel is er uitgegeven aan de prikken en maatregelen? En dan mensen die er de dupe van zijn gewoon in de steek laten.

Ik las ergens zoiets als; er is empathie als mensen het hart op de goede plaats hebben zitten, in plaats van dat daar een portemonnee zit. Geld en machtsverlangen. Bij allebei kan ik me niets voorstellen.

Goddank een tegengesteld bericht uit Zwitserland. Het is van een paar maanden geleden.
"Zwitserland stopt volledig met het aanbevelen van COVID-vaccinaties, zelfs voor mensen met hoog risico. Artsen mogen de omstreden vaccins voortaan alleen in individuele gevallen onder voorwaarden toedienen – maar zijn dan zelf aansprakelijk bij vaccinatieschade."

https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/information-fuer-die-aerzteschaft/covid-19-impfung.html#-1942803447

Ik vraag me af wat er nu gaat veranderen, als artsen verantwoordelijk zijn. Ze zullen vast veel voorzichtiger zijn. Ik vind wel dat de makers van de prikken vooral verantwoordelijk zijn.
Elk land zou dit menselijke besluit moeten volgen.

congerdesign