maandag 26 juni 2023

Sereen

Sereen, uit de kaukasus. 
https://twitter.com/TheFigen_/status/1672681199838298112?s=20

Dr. Simon Goddek:
"De echte complottheorie gelooft dat je je immuunsysteem kunt vervangen door handontsmettingsmiddelen, maskers en gentherapieën."


Alleen wijzelf kunnen voor ons immuunsysteem zorgen.
Was gentherapie in het begin geen verboden woord? Ik las het laatst zelfs in een officieel stuk. 
Net zoals er nu duidelijkheid is over de 1,6 miljoen bijwerkingen in bijna alle organen die gemeld werden in een vertrouwelijk document uit 2022 van de makers van de prik. Het was de bedoeling dat dit pas na 75 jaar zou gebeuren. Toen ik dat indertijd hoorde vond ik het al verdacht. Door een rechtszaak is het nu vrijgegeven, het omvat bijna 400 pagina's. Eenvoudig te vinden. Dit zijn vrijwillige rapportages, het werkelijke aantal ligt dus heel veel hoger.
---

Interessant om te zien hoe deze cijfers liggen.  
https://sciencesandengineering.com/fatality-rates
---

Neuroloog Jan Bonte:
"
Zoals ik heel, heel vaak heb verteld: 
Een myocarditis is nooit 'mild'. (dit was wat werd gezegd, ook in Nederland)
En de klinische presentatie is niet allesbepalend voor de prognose. 
De vraag is niet óf er mensen gaan overlijden aan de gevolgen van een myocarditis veroorzaakt door de mRNAvaccins, maar hoeveel."

Dit naar aanleiding van de zoveelste gezonde sportman die is overleden. 
Allerlei Nederlandse reacties met myocarditis ervaringen. In het begin werd nog gezegd dat het vaker door covid kwam, maar veel artsen spraken dat tegen waaronder Jan Bonte, een van de meest belezen, best geïnformeerde mensen die ik ken.

"Profbasketbalspeler Óscar Cabrera kreeg in 2021 de diagnose myocarditis nadat hij tijdens een wedstrijd instortte. Cabrera zei dat de hartaandoening het gevolg was van de COVID-prik, die hij voor zijn werk moest krijgen.
Hij stierf deze week op 28-jarige leeftijd.

Dit schreef hij :
"Ik kreeg myocarditis door het nemen van een rot vaccin. (Ik kreeg 2 doses Pfizer) En ik wist het! Veel mensen hebben me gewaarschuwd. Maar Raad eens? Het was verplicht of ik kon niet werken. Ik ben een internationale professionele atleet en speel in Spanje. Ik heb geen gezondheidsprobleem, niets, niets erfelijks, geen astma, NIETS! Ik viel plotseling midden in een wedstrijd op de grond en stierf bijna. Ik ben nog steeds aan het herstellen en ik heb 11 verschillende cardiologische tests laten doen en raad eens? Ze vinden niets. Ik heb geen cholesterol, geen vet, niets! 7% lichaamsvet 93% spieren. Als ze me de diagnose geven, vertellen ze me dat ik minstens 5 maanden niet kan spelen totdat mijn hartslag weer naar beneden gaat."

Toen deed hij een fitnesstest en overleed hij aan een hartaanval.
Een reactie hierop was hoezo een fitnesstest? Ik gaf het een hartje.

Ik ben het er roerend mee eens en ik heb door eigen ervaringen sowieso al weerstand tegen zo'n oppervlakkige test die meer kwaad dan goed doet, en dat bedoel ik op verschillende manieren. Als je supergezond bent is het een ander verhaal.
Maar dat was hij niet, dus waarom die test?
Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat al die mannen waarvan de hartspier of het hartzakje beschadigd is natuurlijk geen zware inspanning meer moeten leveren, het is onmogelijk voor het beschadigde hart om dat aan te kunnen. Dit geldt voor  sport net zo goed als voor zo'n test.

Van een van de hoeveel mannen is dit voorbeeld? Die werkgever zal misschien niet meer kunnen slapen, al zal hij er zelf weinig over te zeggen hebben gehad. De mensen die echt verantwoordelijk zijn ...
Dat de verantwoordelijkheid ooit maar genomen mag worden.
---

Ik moet u nu toch iets laten zien ...
Dit was een klein preikontje en ik was benieuwd wat het ging doen. Het werd uiteindelijk een bol en net zag ik het omhulsel, wat ook al een bloem lijkt op de grond liggen en deze witte bloem verscheen, wat bijzonder!!!!

Ik krijg hem er niet eens helemaal op, zo lang is de steel, 1 m. 43
 En hier de mooie bloem. Het raakt me gewoon, nooit verwacht dit. De natuur is onovertrefbaar.