donderdag 1 juni 2023

Geheugen

Gebeurt er bij u ook vaak iets geks in de keuken? Bij mij wel. Ten eerste brand ik me vaak en zoiets als gisteren, u zag maar een beetje van de door de keuken gespoten Sriracha.
Het hoort blijkbaar bij mij. Ik zag Ma Flodder schorten en terwijl ik het schrijf zie ik haar meteen voor me, in schort, terwijl ik de film nooit heb gezien. Het schort bedekt heel veel. Een gewoon schort zou nu niet geholpen hebben :-) Aan tafel knoei ik gek genoeg zelden. In tegenstelling tot  ... Ach, gelukkig is er water. 

Na.v. de grote geheugenproblemen na corona.
Internist: "We weten dat vaccinatie met de mRNAvaccins tot een vasculitis van de kleine bloedvaatjes kan leiden. Ook weten we dat de kans op een centrale retinale vene-afsluiting na vaccinatie meer dan 2x zo groot is. De enige reden waarom de afsluiting van dit afvoerend vat opvalt, is omdat je het zicht verliest. Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken als de kans op afsluiting van dit vat vergroot is, dat ook bij andere soortgelijke vaatjes het geval zal zijn. 
We weten dat het spike-eiwit van het vaccin ook in de kleine bloedvaatjes tot expressie komt en eveneens op astrocyten in het brein. En ook spike-eiwit op zenuwcellen wordt al gemeld. 

Zoals Bumblebee zegt: "Voor diegenen die zijn of haar tanden nog eens stuk wil bijten op het artikel zelf. Ik waarschuw maar vast: de statistiek en de gebruikte methodologie is pittig."
https://www.cureus.com/articles/149410-estimation-of-excess-mortality-in-germany-during-2020-2022#!/

Lachwekkend en treurig dit
https://twitter.com/DrEliDavid/status/1663655904162508801?s=20
Met deze tekst erbij van Dr. David: 
 "Future historians will analyze photos from Covid era, and will reach the conclusion that Covid was a psychiatric pandemic..."

Era betekent 'a long and distinct period of history'.
---

'Alternatieve' middelen zoals Ivermectine mocht hier niet worden geschreven.  Artsen werden zelfs beboet als ze het deden! En wat gebeurt er nu in AustraliĆ«?
"Wetenschappers in Australiƫ zeiden dat het coronavirus binnen 48 uur kan worden bestreden. Door wat? Ivermectine! Het is ook nog eens spotgoedkoop, 12 cent voor een behandeling. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, terwijl het toch fantastisch is! De ervaringen waar over gesproken wordt; 100% succesvol.

Ik denk soms dat we nu echt wel iets weten, maar er is zo ontzettend veel wat we niet weten.
Dit is een fragment uit 'De Limburger' van 2020:
"Medicijnfabrikant Ace Pharmaceuticals in Zeewolde wordt bewaakt door de politie. Het bedrijf maakt het medicijn chloroquine dat is opgenomen in het voorlopige behandelplan van het RIVM tegen het coronavirus." We weten dat ook dat dit niet gebruikt werd en eveneens verboden was. De prik mocht er alleen komen als er geen goed medicijn was. Gelukkig ben ik nog steeds even verbijsterd als 2 jaar geleden door zo'n bericht, niet afgestompt.  
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200323_00153013

Dit was onze lunch, heerlijk. Op de bloemkoolpizza zit tapenade, rode gebakken ui, een klein beetje kaas, oregano en op het laatst verse tomaatjes. Met kropsla en kruidenzout.