zondag 25 juni 2023

Zondagochtend

In dit sprookje leven wij dag in dag uit. De zonval is nergens zo mooi als in een bos. Ik stond ernaar te kijken en verwonderde me. Henk maakte daar een foto van. U ziet dus mij, niet hoe de zon door de bomen valt/schijnt, maar daar zullen vast nog veel foto's van komen.
Het wordt heet vandaag, maar die heerlijke wandeling hebben we binnen.
Alleen het geluid van onze voetstappen en het getjilp van heel veel vogels.
En een enorme hoeveelheid bloemen van bramenstruiken. Vond ik dat vorig jaar al veel, nu is het nog veel meer. En dit wilde ik ook nog over klaprozen schrijven. Natuurlijk lang zoveel niet als bramen, maar we zagen er nog nooit zoveel in ons leven. Dan stonden er ergens een paar en iets later waren er veel meer. We genieten ervan!

Gisteravond hadden we rijst met aubergine in een sausje van sojasaus en gember, met komkommer en veel peterselie.