woensdag 25 oktober 2023

Alleen liefde helpt

Ik kreeg dit gisteravond toegestuurd. SAMEN, in liefde voor vrede. Er bestaat alleen dat!
Vrouwen en zeker moeders zullen geen oorlog voeren, ze geven leven door. Het is ontroerend, zoveel vrouwen bij elkaar, wat een kracht, wat een liefde.
Even de ondertiteling aanklikken, rechtsonder.
Dit staat erbij:
"De Israëlische zangeres Yeal Deckelbaum heeft een prachtige opname gemaakt met haar band waar eveneens Palestijnse en Israelische vrouwen deel van uitmaken. Moge het onderstaande lied, met beelden van de mars, je inspireren om mee te doen aan het neerzetten van een intentie om de vrede aan beide kanten te helpen herstellen – in Israël en in Gaza".
https://www.youtube.com/watch?v=YyFM-pWdqrY

Het is overal veel en veel te weinig, maar sommige landen besteden meer aandacht aan 'gekwetsten' van de pandemie dan andere landen. Ik weet niet waar dat door komt. Het zal voor een groot deel met cultuur en mentaliteit te maken hebben, maar misschien ook met de soort prikken? Als er verschillende stoffen in de batches zaten verschilde het dan ook nog per land hoeveel van het een en hoeveel van het ander? Dit is indrukwekkend.
https://x.com/MokesuebNod/status/1614971134243381248?s=20
Ik plaatste zoiets lang geleden van Amerika, of was het Australië? Op deze manier wordt het zichtbaar gemaakt. 
---
Wat een overgang, maar ja, het bestaat allemaal, naast elkaar.
Een aardappel-bieten husseltje met uitjes en bieslook.
Altijd iets lekkers-gezonds op dinsdag bij de cichorino. Havermoutcake/koek van gemalen havermout, theelepel wijnsteenpoeder, potje ver over de datum appelmoes, maar dat maakt niets uit bij conserven, 1 eitje, rozijnen, kaneel en gemberpoeder. 1/2 uurtje in de airfryer op 150 graden. We moesten toen weg en ik haalde het er pas uit toen het allang afgekoeld was  maar het was perfect.Ik zet het bij de airfryer recepten, waar ik vaak niet aan denk, terwijl er denk ik geen dag voorbij gaat zonder dat ik hem gebruik.
Zonder vet en niet omdat ik daartegen ben, juist niet, vet is nodig om bepaalde voedingsstoffen goed op te nemen, maar we komen niet tekort, en zonder is ook allerlei lekkers te maken.
De rozijnen is het enige wat het een beetje zoet maakt. Als u het zoeter wilt, een lepel honing erdoor lijkt me het lekkerst.