zondag 15 oktober 2023

Even actueel en heilzame natuur

Om nog even in verjaarssferen te blijven... Henk stuurde me dit met als titel "Nog vele taartjes!"
Zie hoe verrast deze kinderen zijn met al dit lekkers.
Vroeger was iets zoals dit zo bijzonder, omdat er weinig was. Nu is er zoveel. Wanneer verschijnen deze blikken? Alleen ernaar kijken vind ik al fijn.


T

Het is zondag en dan ontstaat er altijd iets voor u om in te duiken, als u wil.
Arts: "Elke praktiserende huisarts weet dat een griepvaccin geen wondermiddel is en weinig immuniteit opwekt bij oude mensen met een verzwakt immuunsysteem."

Er was een uitzending van Zembla. Men zegt dat van wat men griep noemt, 20% ervan echt griep is. Meestal is het een ander virus met dezelfde soort symptomen. Cijfers van het RIVM praten over veel meer doden aan griep dan het werkelijke aantal is. 1000 a 2000 tegen ongeveer 100 a 200 en dan nog is het de vraag was het echt griep en was er onderliggend lijden. Sowieso een enorm verschil, maar goed, niets nieuws onder de zon en al 60 jaar een verdienmodel. En toch laten mensen zich injecteren met iets waarvan de kans dus groot is dat het om een ander virus gaat. Hoe zou je van tevoren ook kunnen weten welk virus er precies gaat komen? Het RIVM doet alsof er maar één virus is. 
De onderzoeken wijzen uit ... maar die onderzoeken bestaan helemaal niet!
Wat zegt het RIVM ook, u geloof het niet ..."Mensen die het meeste gevaar lopen worden door de griepprik het minst beschermd." Bij de andere prik wordt ook gezegd hoe ouder des te negatiever de invloed qua immuniteit, precies hetzelfde dus.
In de uitzending wordt ook nog iets heel belangwekkends over de Mexicaanse griep gezegd. Ook dat geloof je niet. Deze uitzending is van 13 jaar geleden, maar heeft niets aan actualiteit ingeboet. Het gaat over NU en jammergenoeg zitten sommige mensen erin die nu nog steeds de medische scepter zwaaien, of in ieder geval veel invloed hebben en blijkbaar kan dat. Veel mensen liggen er niet wakker van en waarom niet, omdat ze niet dieper durven/willen kijken. Of het komt gewoon niet in ze op dat de dingen wel eens heel anders zouden kunnen zijn dan voorgespiegeld wordt. En daarom kan het doorgaan ... tot het moment gekomen is dat er geen weerstand tegen de waarheid geboden kan worden. Het gaat niet alleen om de een zegt dit en de ander zegt dat, maar om de industrie die erachter zit, die is uiteindelijk bepalend.
https://www.bnnvara.nl/zembla/videos/544392

Bij de mensen die tegen zijn en dat geldt dus evengoed voor de prik van nu zit er geen industrie achter. Dat maakt voor mij hun oordeel zoveel puurder en menslievender. Het gaat bij hun alleen om de mens en om de gevolgen van een medische handeling. En het gaat om vrijheid.
Om de meest humane elementen van het leven.

Naast die menslievendheid gaat het ook om acceptatie ven het leven, met alles erop en eraan. En toch ook, in ieder geval voor mij, alles zo natuurlijk mogelijk. Zo min mogelijk chemische toevoegingen. Er is zoveel zelf te doen, daar begint het toch allemaal mee, om op ieders eigen manier goed voor jezelf te zorgen. Alleen iets chemisch als alles geprobeerd is en het echt niet anders kan, of na iets extreems, maar verder ... zelf nadenken, zelf doen, alle liefde van de wereld voor jezelf en op jezelf vertrouwen, niet op zomaar een prik of van alles wat beperkend is. Nee, letterlijk vrij uit ademen en tot je nemen wat heilzaam is. Bijvoorbeeld kruiden want hoe goed zorgt moeder Natuur voor ons en wat moeten we die rijkdom koesteren.

kerdkanno


Herkent u alles? Rechtsonder herken ik niet en die kleine flubbeltjes links van het salieblad (boven de rozemarijn) ook niet en nog wel iets niet.