vrijdag 20 oktober 2023

Talenten

Hoe gaat het met u, in deze bizarre wereld, met hopelijk waardevolle ervaringen in uw eigen wereld?
Wat staat er bij nos.nl??? "Centrum Assen per direct veiligheidsrisicogebied: preventief fouilleren mogelijk". Dit geloof je niet. Help, ik wil terug naar de 50er jaren, hoe krankzinnig alles.
Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen allemaal? Bij ons lievelingsmuseum in de buurt nog wel. In een gribusbuurt verwacht je zoiets eerder en dat is al jaren op veel plekken in Nederland en de wereld aan de gang, maar hier? Het zou nergens onveilig moeten zijn, maar alleen een ramp kan ons redden volgens mij, al weet ik niet welke. Er gebeurt steeds iets wat voor olie op het vuur zorgt, maar dit ... Het geprik wat nu weer aan de gang is ,valt voor mij overigens onder hetzelfde hoofdstuk, al ziet het er o zo anders uit. Steekincidenten, prikincidenten. Voor mij is het allemaal geweld en misschien het tweede nog 
erger. Ondoorzichtiger, op veel grotere schaal en er is ook nog eens heel veel geld mee gemoeid. Om het over de consequenties nog maar niet te hebben.
---
Ik heb me goed verdiept in het verkiezingsprogramma van de PvdD en al vind ik het heel jammer dat ze niet duidelijk zijn wat betreft pandemie maatregelen, oversterfte enz. er is zoveel belangrijks waar ze voor staan en ik weet geen enkele andere partij die dat ook in die mate doet. Zelfbeschikkingsrecht was voor mij het sleutelwoord denk ik. Een democratie kan niet zonder.
Verder gaat het ook over bijvoorbeeld talenten ontwikkelen en wat is het toch belangrijk, dat er ruimte en aandacht is voor waar iemand goed in is. Dat legt een basis!
Het zorgt voor zelfvertrouwen en er is een uitingsmogelijkheid, waardoor het niet overvol wordt van binnen.


                             Ri_Ya                                                                  picsbyjameslee

                                                                                                                 jarmoluk
                                                                        
Dit is een heftig bericht, maar mocht er nog iemand op de wereld zijn die nog steeds vertrouwd op ... (ze zijn er!)  https://x.com/john_bumblebee/status/1715008261731041550?s=20
en dit is van artsen, wetenschappers en een paar patiënten.
https://x.com/Ja_vajos/status/1711107338050896182?s=20
Ik zag Robert Kennedy die zei, het maakt niet uit of het regime fascistisch, communistisch of iets anders is, een totalitaire staat ontstaat altijd door mensen bang te maken.
Gehoorzaam zijn want anders ... vul maar in.
---
Herman Steigstra schreef dat er nu zoveel (vooral onschuldig) coronavirus in het rioolwater zit, waar twee jaar geleden een lockdown voor kwam. 
---
De minister van Volksgezondheid heeft in stilte die enge wet ondertekend, die wet die zorgt dat we niets meer te vertellen hebben. Is er nog ergens een mogelijkheid dat het tij gekeerd wordt, kan een handtekening ongedaan gemaakt worden, als er een ander kabinet komt? Dit zal vast een domme vraag zijn. Ik ben niet thuis in juridische zaken. Ik zou me erin kunnen verdiepen, maar er is al zoveel ... Dat het zomaar kan, wij begrijpen er niets van.
---
Dit 8-jarig jongetje stond in Israël op de vaccinposter. Hij is overleden aan een hartaanval.https://x.com/DiedSuddenly_/status/1715086919271326152?s=20

Dan Hartman, inwoner van New Tecumseth, Ontario, Canada, heeft een rechtszaak wegens onrechtmatige dood aangespannen tegen Pfizer( 35,6 miljoen) omdat zijn zoon Sean stierf aan het COVID-19-vaccin. Ik weet niet hoe oud de zoon was, heel jong, op de foto te zien. Ik weet wel dat hij gezond was. Hij nam de prik omdat hij anders niet mocht hockeyen. Een anatoom-patholoog onderzocht de jongen en vond het beruchte eiwit in zijn bijnieren. Bijnieren regelen de bloeddruk. https://x.com/DiedSuddenly_/status/1714736892522996121?s=20
---
Een positief bericht is dat artsen in België zeggen dat er meer onderzoek moet komen naar de plotselinge hartstilstanden in de sport: “We kennen het aantal slachtoffers niet, de sporters die het nieuws halen is het topje van de ijsberg” zegt sportarts Tom Teulingkx.
Nu moet het nog gebeuren natuurlijk, maar het begint met signaleren, met zien (wat er overal aan de hand is, zeg ik er dan zelf maar bij.)