maandag 9 oktober 2023

Vrede

Heeft u een goed weekend gehad?

Vreselijke gebeurtenissen. Alleen maar vreselijk! De burgemeester van Utrecht krijgt van alles over zich heen omdat ze menselijk schreef: "We volgen de situatie in en rondom Israël met grote zorg. Op het stadhuis hangt maandag de Utrechtse vlag halfstok voor alle burgerslachtoffers die zijn gevallen bij het hevige geweld afgelopen weekend." Hoe kan je daar in Godsnaam met haat op reageren? 
Mogen er dan wel Palestijnse burgers vermoord worden?? Medeleven voor elk mens dat in vrijheid en vrede wilde leven en voor de verwanten die hun geliefden moeten missen.

NoName13

Waar we het wel moeilijk mee hebben dat niet ook iedereen overstuur was en is door de gigantische oversterfte, hoeveel doden zijn er niet gevallen? Van het verschil in beleving begrijpen we helemaal niets!
Viroloog, immunoloog, Robert Malone, wiens leven in het teken staat van vaccins: "
Helemaal aan het begin (2020) van deze show (het woord shiza staat ervoor, maar ik heb geen idee wat het betekent) die we de COVID-crisis noemen, heb ik veel wetenschappelijke literatuur gelezen en gesproken over de historische herhaalde mislukkingen om een ​​effectief menselijk coronavirusvaccin te produceren. Op basis van de huidige SARS-CoV-2-producten, die infectie, replicatie, verspreiding, ziekenhuisopname of overlijden niet voorkomen, stel ik dat er nog steeds geen sprake is van een effectief menselijk coronavirusvaccin".

Ik snap niet waarom er überhaupt een prik voor moet zijn, zelfde voor griep. En als er nu ook mRNA in de griepprik komt of zit, wat dan?? Hoe is het toch mogelijk dat mensen voor veel bang zijn en niet hiervoor, waar je wel bang voor zou moeten zijn. De bewijzen stapelen zich op en je ziet het om je heen. Ik las laatst over een familie waar niemand zich had laten prikken, op een persoon na. Een deel van de familie was één keer ziek geweest met lichte verschijnselen. De geprikte persoon was nu al voor de 5e keer flink ziek.

Zo beschamend ging het eraan toe. 
https://indepen.eu/e-mails-hugo-de-jonge-onthullen-jacht-op-artsen/

Ik vind dit een heel goede, las het op twitter.
"Wisten de farmaceutische bedrijven dat de prik infectie en overdracht niet zou voorkomen?
Of wisten ze niet eens wat het ging doen en waren we een groot experiment?"

Henk en ik hadden het net over de wereld, hoeveel oorlog en misdaad er overal is (explosie in horecagelegenheid bij station in Bussum??) Dag in dag uit en zelfs dus op plekken waar je het totaal niet verwacht.

Ik begon met oorlog en eindig met vrede, met liefde. De enig leefbare wereld.