donderdag 25 april 2024

Ontspannen

Ik wens u een even ontspannen, maar misschien iets bruisender dag.


Een paar dagen geleden was het 300 jaar geleden dat de filosoof Immanuel Kant werd geboren. Hij zei o.a. 'Denken zonder ervaring is leeg, maar ervaring zonder denken is blind.' Met het tweede ben ik, als het om de afgelopen jaren en zeker als het om de prikken en maatregelen gaat roerend eens. Ik was eergisteren aan het schrijven over de negatieve invloed van de lockdowns op gedrag van mensen en die dag kreeg ik hier twee keer een bevestiging van. Ten eerste van de spoorwegen (2 minuten stilte vanwege het geweld is een zinvol gebaar, maar nu moet het toch verder gaan ...) die zeggen dat het geweld sinds de pandemie enorm is toegenomen. En het andere voorbeeld weet ik jammergenoeg niet meer, het was iets groots, iets heel belangrijks, maar ik weet niet eens meer of het hier of in een ander land was. Henk weet het ook niet meer, maar denkt dat het een bericht in het Engels was.
Wat ik wel net nog las van een Amerikaanse coach, schrijver, spreker in het openbaar, podcast maker, rapper:: "Ik heb het vaak gezegd, maar de meeste mensen zijn niet 100% hersteld van de lockdowns, het isolement, de verwarring, de dwang, de verdeeldheid en de angst voor de scamperiod (hoe vertaal je dit, oplichting dekt de lading niet). Velen zullen dat nooit doen. Mensen worden nog steeds op verschillende manieren getroffen. Psychologisch permanent veranderd." Ja, dit bedoel ik en zien we in de wereld om ons heen. Elke dag weer.
Ik vind het altijd een opluchting om mijn sterke gevoel zwart op wit te zien, pffft. 
Ik voel wat er gebeurt en ik ben blij met de bevestiging, net zoals met de bevestiging van de negatieve prikeffecten (zag dat er in de eerste week van de prikken, al bijwerkingen waren gemeld bij Lareb en dat zijn dan alleen de bijwerkingen die doorgegeven zijn en alleen de meldingen die op dat moment verwerkt zijn. 1 bijwerking op 249 prikken ) maar er moet iets mee gebeuren, er moet heel veel mee gebeuren!!! 
---
Hoeveel meldingen?? https://x.com/Windmill33v/status/1783137057956618293
---
Vandaag is het proces van huisarts Jan Vingerhoets, die ook goedwerkende offlabel-middelen voorschreef. Mocht niet! Zoals Wendy Mittemeijer schrijft 'Omdat die medicatie bedreigend was voor de voorwaardelijke toelating en acceptatie van de vaccins'.
De vorige rechtszaken zijn gewonnen door de artsen en de boete moest worden terugbetaald.
Ik neem aan dat Vingerhoets deze rechtszaak ook glansrijk zal winnen.
Het is de omgekeerde wereld.
---
The American Cancer Society luidt de noodklok en voorspelt een toename van 80% van het aantal tumoren tegen 2050. 
https://x.com/sophiadahl1/status/1782604777395773755
---
Wij hadden gebakken spitskool, knoflook, kerrie, peper en zout, met daarop krokant gebakken verkruimelde tofu (van tevoren gemengd met paprikapoeder, uipoeder en arrowroot), een pindasausje en geroosterde uitjes.