dinsdag 9 april 2024

Vietnam

Goedemorgen lieve allemaal. Ik heb net nog even een opmerking gezet bij wat ik gisteren plaatste, over boodschappen doen in Duitsland. Waarom is alles in Nederland veel duurder dan in andere landen? Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zijn de duurste steden van Europa. Is er ook iets wat hier het beste of mooiste is? Vast wel.
---

John Lennon zei in 1968, vlak voordat hij vermoord werd: 
“Ik denk dat we worden gerund door maniakken, voor maniakale middelen.
Ik denk dat ze allemaal gek zijn. Onze hele samenleving wordt gerund door krankzinnige mensen voor krankzinnige doeleinden. Ik hoor hem zeggen: "Wat is Engeland, Amerika, Rusland, China aan het doen, wat denken ze dat ze aan het doen zijn? Ik zou het graag willen weten". https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1776548979305537983 
Tja ... ze zullen er geen antwoord op kunnen geven en hoeveel erger is alles geworden. Toen hij deze uitspraken deed was de Vietnamoorlog bezig. Daar kon je toch ook alleen met verbijstering naar kijken. Een mislukt project met oneindig veel slachtoffers.

Een prachtig land.

motlancuoi2018

mailanmaik