vrijdag 19 april 2024

Vermaandag

We vierden Henks vermaandag en wat houden we toch van deze dagen van ons allebei. In de stromende regen naar de winkel voor deze mega grote krenttewegge sneden. Henk is in Friesland opgegroeid, maar zijn familie komt uit Twente en Twente en krentenwegge horen bij elkaar. Na hartig en thee, hiervan gesmuld, met een kopje koffie erbij.


Dr. Pierre Kory geeft een dringende waarschuwing aan iedereen die de mRNA Covid-‘vaccins’ heeft gebruikt: "Laat je nooit meer vaccineren met een mRNA-vaccin. Laat familieleden niet vaccineren... Hoe verder je verwijderd bent van je laatste vaccin, hoe beter de prognose."
---
Hoe ver kan macht gaan om een volk, om mensen te manipuleren? Er is geen grens denk ik.
Als iedereen zich er op een gegeven moment van bewust zou zijn kan het stoppen, of kan er in ieder geval iets gedaan worden, maar veel mensen zijn er zich niet van bewust, omdat het geleidelijk gaat en omdat het er soms goed (we doen het voor u, of uw naasten enz.) uitziet , terwijl het niet goed blijkt te zijn. Na een tijd zijn de meeste mensen murw gemaakt en worden mensen blijvend onderdrukt. Je ziet het in veel landen. Hier is het gelukkig nog geen totalitaire staat, maar er zijn wel zorgwekkende gebeurtenissen. Het boek van Matthias Desmet ligt nog te wachten.
Dissidenten zullen er altijd zijn. Alleen een liefst zachtaardige revolutie kan voor een doorbraak zorgen. Die revolutie zou veel eerder moeten komen, voor de macht overgenomen wordt. Er zal hoe dan ook ooit een ommekeer komen, dat gebeurt altijd, maar er kan heel veel tijd (en lijden) overheen gaan voor het zover is. 

We hadden een boodschap gedaan vanmorgen, maar ik wilde zo graag tomaten, zooo graag, dus ik ging ze halen. Onderweg kwam ik een man met een klein meisje met een boodschappentasje tegen. Ik zei tegen de man "Oh, wat schattig!". Hij zei:"we genieten er volop van." Om zulke kleine momenten gaat het, ze geven zoveel vreugde, zoveel positieve energie. Ik koester ze.

Woorden doen tekort om uit te leggen waarom ik iets schattig vind, het beeld is meer dan genoeg. 
 E1N7E