woensdag 24 april 2024

Solidariteit

Om nog even bij boosheid te blijven (ik heb nog stadszaken aan gisteren toegevoegd), er komt volgende week een prikcampagne, het is toch niet te geloven. De ene kant is dat we niet gewoon griep of corona mogen krijgen, de andere kant is het gevaar van de prikken. Schreef ik nou al over kinkhoest, dat sinds ze het vaccin veranderd hebben omdat er te veel bijwerkingen waren, er elke 3-5 jaar een kleine opleving is? En was er bekend of de getroffen kinderen geprikt waren want ik las veel reacties van moeders waarvan de kinderen geprikt waren en die toch kinkhoest kregen.
Ik las trouwens net dat in 2017 een bioloog een proces heeft gewonnen over de vraag of het mazelenvirus bestaat. Het bestaat niet zegt hij. Het schijnt dat er geen enkele wetenschappelijke studie ter wereld is die het bestaan ​​van het virus in welke wetenschappelijke literatuur dan ook zou kunnen bewijzen. Waarvoor en waarmee worden kinderen dan geprikt? Deze rechtszaak speelde zich in Duitsland af. Waarvoor geldt dit nog meer? Dit is alweer een paar jaar geleden, misschien ligt het nu anders. 
Er wordt iets gezegd en het wordt aangenomen en vooral door de menigte. Bij de campagne gaat het meen ik ook over de griepprik. Het aantal mensen dat de prik neemt is laag. De effectiviteit van de griepprik is uiterst klein omdat het heersende virus vaak niet overeenkomt met wat ingespoten wordt. Dit bedacht ik 50 jaar geleden al en waarom zou je je sowieso overal tegen in laten enten? Net zoals de pillenidiotie vind ik dit ook alleen maar een nare geldkwestie, al zal de opzet echt niet bij iedereen (bewust) boosaardig zijn. Zo gauw men weet van de schade en er toch mee doorgaat vind ik het wel boosaardig. En je zou ook wel verwachten van politici en vooral medici dat ze zich verdiepen in de gevaren. En ze er dan vervolgens iets mee gaan doen. Dat nalaten vind ik een ernstige tekortkoming, al gebeurt het ook uit angst, om immaterieel of materieel verlies. Mij lijkt het toch altijd het belangrijkst om jezelf niet te verliezen.

En om nog maar weer eens bij de prikken van de afgelopen jaren te blijven, patholoog Dr Roger Hodkinson 
kreeg de vraag of hij de prikverantwoordelijken kon vergeven. De arts is woedend en zegt dat hij vol wraak zit. Allemaal de gevangenis in! Niet alleen politici, ook het medisch personeel dat de prikken gaf zegt hij. Hoe kon een arts een zwangere vrouw in de ogen kijken en de prik geven? https://x.com/curvedwater/status/1782356578215120989

Een van de eerste deskundigen (en faliekant tegenstander van de prik) die ik aan het begin van alles hoorde is Hoogleraar Besmettingsleer, in het bijzonder de experimentele immunologie, Pierre Capel. Ik haalde hem eerder aan. Hij legt alles altijd heel duidelijk uit en in combinatie met de afbeeldingen krijg je op deze manier veel technische informatie. Hij is een van de vele mensen waar niet naar geluisterd wordt.
https://www.youtube.com/watch?v=aRqMCNTiHFU&t=1s
Op het moment dat hij dit filmpje maakte had hij er al meer dan 100 gemaakt. Het laat zien hoe begaan hij is. Hij heeft een gebroken stem, ik weet niet hoe dat komt, misschien heeft hij het altijd gehad, komt het door ouderdom, wat vaak gebeurt, door iets waar hij last van heeft, of is hij gebroken door alles wat gebeurd is, waar hij met al zijn kennis machteloos in stond? Het hoort bij hem, ik hoor het niet meer, ik hoor alleen de inhoud van zijn verhaal.

Geert Van Denbossche zegt:"All you need is herd immunity". Die groepsimmuniteit zouden we ontwikkelen zei Rutte aan het begin. Toen had ik nog vertrouwen. Was het maar zo gegaan, dan had de wereld er nu heel anders uitgezien.
https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/all-you-need-is-herd-immunity
De stem van wetenschap en solidariteit.

Wat ik bij al die mensen voel, die vanuit hun niet geaccepteerde kennis (ik geef het meest om innerlijke kennis) informatie overbrengen, is liefde, onbaatzuchtige liefde en oprechtheid.
Niemand laten vallen. (Dit schreef ik en daarna zag ik wetenschap en solidariteit)

Alanjvm