zondag 7 april 2024

Roze voorjaarsvreugde

https://x.com/buitengebieden/status/1776876282661253591

Onze vroege wandeling was verrukkelijk. Het was heel zacht en we liepen al door walmen bloesemgeur. Een weg, met aan beide kanten laurierkers. Na de bloesem komen er zwarte bessen aan en die zijn heel giftig. Ze zijn wel mooi!
Ik schreef dat we al door de bloesemgeur van laurierkers liepen, maar in Spanje is er al  zomertemperatuur van 33 graden. Blij dat ik hier woon. Ik word niet lekker van hitte. Maar nu, die eerste, lekkerste warmte van de zon, het licht, heerlijk. We hebben er 10 minuten in gezeten, niet overdrijven en nu is het trouwens bewolkt.
---
Het duizelt me, zoveel gebeurt er overal. Pf. wordt op verschillende plekken in de wereld aangeklaagd. Vanwege een middel wat miljarden opgeleverd heeft, maar veel zeer ernstige bijwerkingen heeft en ze zijn aangeklaagd voor misleiding. Ik zou wel de hele dag kunnen schrijven over alles wat bovenkomt. En dan nog alles wat er overal op dit moment gebeurt.
Ik laat het ... 

Dan veel liever de verhalen van deze dokter, in wie ik in tegenstelling tot een groot deel van de medische wereld, waar ik geen enkel vertrouwen meer in heb, wel vertrouwen heb. Alle vertrouwen van de wereld.
Ik schreef eerder over hem, Jan Vingerhoets.
https://www.blogdoc.nl/

En 'de wet van de medemenselijkheid'.
De reacties zijn ontroerend. De laatste is heftig, wat een wantoestand. Je zal maar overgeleverd zijn aan zoiets, een nachtmerrie.
https://www.blogdoc.nl/de-wet-van-de-medemenselijkheid-1/