woensdag 3 april 2024

Groen en eigen ervaring


Tot in de 16e eeuw werd het woord 'voorjaar' niet gebruikt om de lente aan te duiden, maar 'het vorige jaar'.


Tijd voor zuiverende drankjes, soepen, gerechten. Een soepje van groentebouillon, een broccoli stronk en veel zevenblad, beetje paardenbloemblad erop. 
Ik zag Russel Broadbent, sinds 2019 Lid van het Huis van Afgevaardigden in AustraliĆ«. Hij vertelt over een verloskundige die veel nadelige gevolgen van de prik heeft. In het ziekenhuis waar ze werkte moest ze haar mond houden en de regels volgen. 
Russell heeft gevraagd of hij haar verhaal openbaar mocht maken en dat mocht.
https://x.com/_aussie17/status/1775051308304830480?s=20  

Verschillende keren had ik het over Duitsland, hier is wat zicht en hoorbaars uit december. Precies hetzelfde waar ik al jaren over schrijf, maar dit is in het openbaar en dat is een wereld van verschil. Er zijn veel bronlinken bij. 

De laatste maanden van zijn moeder waren verschrikkelijk, hij spreekt dus ook vanuit een diepe ervaring, zoals bij meer mensen, waaronder artsen/specialisten, die de afgelopen jaren gestreden hebben voor openheid. 

https://x.com/SHomburg/status/1736092690826060125?s=20
In Duitsland wordt er dus al maanden over gesproken en misschien was het land daarom ook eerder toe aan de rapporten die nu boven tafel komen. 

Wat een duidelijk symbool voor de afgelopen jaren, hoe andersdenkenden, ook de meest gerenommeerden, hun mond moesten houden. Er mag dan inmiddels meer naar buiten komen, wanneer gaat die hand weg?https://fassadenkratzer.wordpress.com/2024/04/02/funf-corona-lugen-des-rki-auf-politische-weisung-analysiert-von-prof-homburg/