vrijdag 24 november 2023

Van allesWe eten niet veel kaas, af en toe, heel bewust en dan genieten we er erg van. Ik schreef over normale producten die je omgerekend niet zou kopen. Een stukje belegen biologische kaas van 450 gram kost €8,10. Omgerekend naar guldens is dat €17,82!!! Zo'n bedrag zou je er toch niet aan uitgeven? 
---
"Farmaceut breidt productie uit om grote vraag naar omstreden afslankmiddel".
In deze ene zin staan drie idiote dingen. Een middel om af te slanken vind ik op zich al erg, maar het is omstreden dus gevaarlijk, maar de farmaceut trekt zich daar weer niets van aan, integendeel, hij gaat juist meer produceren??!! Hoe is het toch zover gekomen, dat alles om geld draait? Of het ten koste gaat van mensen of zelfs van mensenlevens (niet in dit geval mag ik hopen), het maakt geen bal uit.
Het gaat overigens om diabetesmedicijnen. Het is zo'n groot succes dat ... leest u maar.
"https://www.nu.nl/economie/6290928/farmaceut-breidt-productie-uit-om-grote-vraag-naar-omstreden-afslankmiddel.html#nujij"
Een van de reacties op dit artikel: "Bijwerkingen, zoals diarree en overgeven worden niet genoemd. Ikzelf ben door dit middel behoorlijk ziek geweest met ziekenhuis opname, uitdroging, nierfalen". 

Een Zwitserse cardioloog, 'Genoeg is genoeg':
https://x.com/iluminatibot/status/1727268162687971794?s=20
En vooral ook die andere enge club opheffen. 

Dr.Ir. Carla Peeters:
"IJsland stopte als een van de eerste landen met AZ/Janssen C19 vaccins en nu na conferentie over de stijgende oversterfte is vooralsnog geen Covid injectie meer mogelijk. De dramatische achteruitgang van het humane immuunsysteem is zeer zorgwekkend. Hopelijk volgen meer landen".

Dit is precies wat ik ook altijd zei, hoezo oudere mensen juist prikken? Het zijn vaak de meest kwetsbare mensen. "Komisch" (heel erg tussen aanhalingstekens) dat ze de eerste tijd zeiden dat die kwetsbare mensen juist beschermd moesten worden. Het tegendeel gebeurde.         
"Wil je bewijs dat het vaccin sterfte veroorzaakt?
Wilt je kwantificering van de dodelijke toxiciteit van het vaccin?
Hier is ons nieuwste wetenschappelijke rapport, vandaag gepubliceerd!"
https://correlation-canada.org/covid-19-vaccine-associated-mortality-in-the-southern-hemisphere/

Dr. Aseem Malhotra en het is fijn om te horen:
https://x.com/DrAseemMalhotra/status/1727552542018617465?s=20

Van een meneer die een straatje verderop woont kregen we in de zomer een geraniumstekje en hij bloeit! De meneer raakt meer en meer in de war en is net geopereerd. Zijn hulp heeft schone onderbroeken voor hem gekocht, voor in het ziekenhuis, want hij leeft alleen met wat oud is, heel oud.