zondag 12 november 2023

Havermoutbrood en klakkeloos uitvoeren

Goedemorgen op deze koude zondagmorgen. Het is mooi, mist en zon. Ik hoop dat u van een fijn weekend geniet.
Ik hoorde tijdens de zaterdagse bezigheden een aangenaam gesprek met Stef Bos via de oortjes.  https://www.youtube.com/watch?v=Cj-UAR4ePrE

Groente-omelet op net gebakken havermoutbrood. Dat is ideaal. Heel gezond en zo klaar. Ik had de havermout zelfs niet gemalen. Wat heet water erop om zacht te laten worden en gemengd met 1 eetlepel psyllium, 1 eetlepel gemalen lijnzaad en 1 eetlepel chiazaad. Een van de drie kan weggelaten worden, maar ik vind het zo erg lekker. Ik doe het drie kwartier in de airfryer. op eerst 170 graden, halverwege 160. De arts wiens bericht ik plaats schrijft hier vaak over want het heeft een diepe wond geslagen. Ik plaats het hele verhaal omdat hier veel in samenkomt:
"
Vanaf Corona was ik lang in de veronderstelling dat het om een pandemie ging. Ik vond het wel vreemd dat er teststraten werden ingericht toen de IC's niet meer overbelast waren (juni 2020). Ik was verbaasd dat er in het najaar een nieuwe lockdown kwam. Dat hele eerste jaar mailde ik onze toenmalige krant Trouw en kreeg nul op rekest. Evenals mijn mails aan CU (haar partij indertijd.) leken te stuiten op een muur. De schellen vielen pas van mijn ogen toen ik het politie-geweld zag op een (verboden) Corona demonstratie. Dat was op 17 januari 2021 in Amsterdam. Ik ging pas in april 2021 op twitter, nadat ik tegen mijn wil in het Algemeen Dagblad -samen met andere huisartsen zoals Rob Elens- was weggezet als gevaarlijke huisarts en complotdenker. Dat frame complotdenker is een handige tactiek in een psyops. Niemand wil uitgemaakt worden voor complotdenker, ik had de neiging me te verdedigen. In de zomer van 2021 kreeg ik bezoek van de politie. De agenten waren duidelijk gestuurd en wisten niet van de hoed of de rand.
Even later kwam de eerste brief van de Inspectie, ik zou desinformatie verspreiden op twitter. Ik heb nooit vernomen welke desinformatie. Eind 2021 kreeg mijn advocaat te horen dat mijn dossier was gesloten.
Als je mij nu vraagt wat ik denk dat de bedoeling was van het Corona-beleid... ik kwam er door de WOB documenten achter dat Corona voorbereid is. Het doel was controle, men heeft de hele bevolking (succesvol) willen vaccineren (men had geen verstand van de nieuwe techniek mRNA) tegen het Coronavirus. Dit is mislukt. Ten eerste beschermden de prikken niet goed; mensen kregen alsnog Covid. Ten tweede was er veel protest, mensen wilden niet meedoen met sociale uitsluiting. Miljoenen bleven ongevaccineerd. Ik ook.
Het Corona beleid heeft gigantische polarisatie teweeg gebracht. Dat ettert tot op vandaag door. Als je maandenlang bent buitengesloten, doet dat wat met je vertrouwen. Maar ook mensen die zich in vertrouwen wel hebben laten prikken, voelen zich bedrogen. Ik sprak afgelopen maanden mensen die zich hebben laten prikken om kwetsbare patiënten te beschermen. Omdat ze in een verzorgingshuis werkten. Ze kregen evengoed Covid, net als de kwetsbaren die ze wilden beschermen... Meneer Aalbersberg, heeft u beseft waar u aan heeft meegewerkt? Heel veel Nederlanders hebben vertrouwen in medici en politiek verloren, maar ook in instanties die ijverig alle opdrachten hebben helpen uitrollen, zoals politie, scholen etc.
---
mRNA is gentherapie maar er blijkt ook sprake van plasmide te zijn en dan is er hoorde ik een senator van Queensland in Australië zeggen, sprake van een dubbele gentherapie.
https://x.com/Jikkyleaks/status/1718182829417480663?s=20
Plasmide is een cirkelvormig chromosoom en kan als vector voor een gen dienen bij genetische modificatie. Het bevat resistentiegenen tegen antibiotica(!!). Veel mensen zijn al zo resistent geworden.
Ik weet niet of dit in elke prik zat, maar het is gevonden. 
Hoe dit experiment er doorheen is gejast. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/09/snellere-procedure-vergunningen-gentherapie
---
Ik schreef over de vluchtelingen (de echte, de wanhopige en de rest is een groot probleem) met het terugtredingssyndroom en juist in Australië schijnt het ook veel voor te komen. Ik had het over de gevangeniseilanden over de regimes daar. Hoe kan je niet gek worden, hoe kan je niet verdwijnen in iets, in wat dan ook? En vooral dat alles uitgevoerd wordt. Het thema maakt voor mij niet uit, waar het om gaat is dat je vanuit een opdracht klakkeloos uitvoeren mensen tekort doet, kwetst, beschadigd, hun leven afneemt, figuurlijk of zelfs letterlijk.

We gaan onze eind van de middag frisse neus halen.


geralt