maandag 20 november 2023

Hoe bewaar je bloem / nieuws / kennis

Eerst iets geheel anders. Ik heb het zo nu en dan over een kleine voorraad om te overleven. Dan kom je op zout, honing, witte rijst, gedroogde peulvruchten, havermout(?), maizena, potten groente en fruit, blikken met groente en fruit en eventueel vis, mosterd, sojasaus, witte azijn, oploskoffie, thee, maar toch zeker geen bloem/meel. Nu las ik en zag ik (youtube) van een vrouw die verschillende oorlogen heeft meegemaakt maar altijd gezorgd heeft dat er eten was, dat je bloem goed kan bewaren als je het in potten met een draai/klik deksel doet. Je zet de gevulde potten 90 minuten in de oven die op 100 graden staat. Daarna haal je ze er een voor een uit, met een vuurvaste handschoen en doet er meteen een deksel op. Stevig vastdraaien. Onder een theedoek af laten koelen. Zij heeft een aantal potten al 20 jaar. Wat fijn. Ik weet niet of het met volkoren meel kan, misschien wel. Het is anders als rijst, dan werkt bruine rijst niet, dat wordt ranzig, maar als je meel op deze manier behandeld?

Deze broden zal ik dan niet kunnen maken, zuurdesem speltbrood en havermoutbrood. Havermout kan je lang bewaren, maar misschien nog veel langer als je dezelfde manier van conserveren toepast. Ik denk dat ik het ga proberen, gemalen en ongemalen.


Jaren geleden heb ik zuurdesem gedroogd en ik heb daar nog een heel klein beetje van. Het is zo weer levend te maken. Ik weet trouwens niet meer hoe ik het gedroogd heb, maar het is een goed idee om meer te maken, blijft altijd goed.
---
Dr. Peter Mc Cullough, die al heel lang zegt dat er gestopt moet worden met prikken, niet alleen vanwege de onzinnigheid, maar ook omdat hij elke keer o.a. aantasting van het hart ziet, zegt:

"Wist u dat miljardair Clive Palmer een volledige voorraad hydroxychloroquine voor de hele bevolking van Australië heeft aangeschaft? De regeringsautoriteiten hebben het in beslag genomen en vernietigd. Zowel HCQ als ivermectine hebben onberispelijke veiligheidsprofielen. Waarom dan het harde optreden van de overheid?
Waarom zou iemand zich überhaupt zorgen maken om ivermectine? Het heeft een beter veiligheidsprofiel dan paracetamol." 

Het lijkt wel of er met de dag meer nieuws is van bevestigende feiten en er is al zoveel, ik lees er maar een fractie van en ik plaats nog veel minder, maar hopelijk genoeg om door te dringen. Nu weet ik wel dat de meeste mensen die hier komen behoorlijk gelijkgestemd zijn, maar er komen ook andere mensen. Het lijkt misschien dat ik de mensen die voor de inhoud van mijn boek komen een beetje verwaarloos, maar dat doe ik niet want er is geen verschil. Mijn boek gaat naast consuminderen en recepten over kwaliteit van leven. Daar heb ik het bijna elke dag over want het is verbonden aan (innerlijke) diepgang, ontwikkeling en vrijheid. En de praktische kant ervan komt vanzelf weer meer. Ik hoop van harte dat ik van die andere mensen ook af en toe iemand bereik.
U kunt later niet zeggen had ze ons maar op de hoogte gebracht. Het is een missie geworden en dat proces gaat vanzelf, het komt tot me. En uit me!
---
Voor de serieuzere zaken die komen dit, Wim Daniëls: "Geen blad voor de mond nemen".--- 
"Media Blackout: 10 nieuwsverhalen die ze u deze week niet wilden vertellen". (19/11/23)
Ik begrijp niet alles, zoals punt 6 en 2, of ging 2 over de bestorming die dat niet bleek te zijn? Ik heb de rustige beelden gezien, al weet ik niet of er nog andere kloppende beelden zijn, die een andere kant laten zien. Ook al begrijp ik die punten misschien niet, ik kan ze niet zomaar weglaten. De rest begrijp ik heel goed!

#10 - Piloot waarschuwt voor een ramp in de luchtvaartindustrie als gevolg van COVID-19-vaccins.
#9 - Senator Ron Johnson presenteert de meest gecensureerde grafiek in de geschiedenis van het Congres.
#8 - Onderzoek van Yale onthult de meest voorkomende chronische symptomen na vaccinatie tegen COVID-19.
#7 - Slecht nieuws treft de dubbel gevaccineerden met een alarmerende onthulling van de gezondheidsrisico's.
#6 - Videobeelden tonen een vermeend geld-voor-stem-systeem op klaarlichte dag.
#5 - Peuter sterft twee dagen na het ontvangen van routinematige vaccinaties.
#4 - Voetballers storten nog steeds in en sterven drie jaar na de uitrol van het COVID-19-vaccin.
#3 - De advocaat beschuldigt de CIA en het Ministerie van Defensie ervan nauw betrokken te zijn bij COVID-19.
#2 - Nooit eerder vertoonde beelden ondermijnen het “opstand”-verhaal van de J6-commissie.
#1 - OB-GYN laat alarmerende gegevens over miskramen achter bij het Congres; ze zegt: "Ik heb dit nog nooit eerder gezien."

Ik las over het boek van Dr. Robert Malone. Een van de belangrijkste (als je daar al over kan spreken) mensen de afgelopen jaren omdat juist hij zo ontzettend veel weet van de materie waar het om ging en nog steeds gaat. Misschien heeft u hem bij 'Tegenwind' gezien of leest u hem bij Twitter. Het voorwoord is van Robert Kennedy:
"De leugens die mijn regering me vertelde is een toepasselijke titel voor een boek dat geschreven werd door een man die deze leugens en misleiding als geen ander kent. Zowel van binnenuit omdat hij een groot deel van zijn leven daar heeft doorgebracht, als van buitenaf. En dat is waar veel machthebbers hem het liefst willen houden: erbuiten.
Terugblikkend op een jarenlange carrière in de biodefensie en vaccinologie, schrijft Malone: ‘Ik heb voor mezelf nooit echt willen toegeven dat wij misschien niet altijd aan de juiste kant van de geschiedenis staan. In dit boek neemt hij de lezer mee op de reis die hem de ogen opende, maar ook veel deuren deed dichtgaan.
Zware crises worden al decennialang door het militair-industrieel complex en de inlichtingendiensten gebruikt om hun macht te versterken en vergroten. Deze keer was Robert Malone één van de weinigen die tegenstand bood, waardoor hij hun minachting en mijn blijvend respect heeft verkregen.
Malone was een hooggekwalificeerde en internationaal erkende arts-wetenschapper, een pionier en expert op het gebied van mRNA- en DNA-vaccins en -therapieën, en een onderzoeker en ontwikkelaar van biologische beschermingsmechanismen voor aannemers van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Dit alles maakte dat hij niet zomaar genegeerd kon worden. Daarom liet de overheid hem door zowel de sociale als reguliere media dan maar het zwijgen opleggen. Er werden volop leugens over hem verspreid en hij werd belasterd en gemarginaliseerd. Het stof is nog steeds niet gaan liggen, maar Robert Malone staat wel nog steeds overeind.
Hij krijgt veel steun van andere artsen, wetenschappers, geleerden, advocaten en activisten die ook hun bijdrage aan dit boek hebben geleverd. De lezers worden meegenomen op een reis door ‘the rabbit hole’ van verzinsels en foute voorstellingen, waardoor miljoenen Amerikanen misleid werden om verplichte vaccinaties en onvoldoende geteste medicijnen te accepteren, zonder ook maar enige vorm van ‘informed consent’. Ouders gingen ermee akkoord hun kinderen en baby’s te laten prikken met mysterieuze injecties, zonder ook maar een idee te hebben van de risico's of vermeende voordelen.
Malone stelt zich een andere toekomst voor, een toekomst waarin de bevolking voldoende wordt geïnformeerd en (medische) vrijheid wordt gevrijwaard. Door dieper inzicht te verschaffen in de wereldwijde pandemie van overheidsbedrog en misleiding, kan dit boek zorgvuldig en wetenschappelijk onderbouwde boek een belangrijke rol spelen in ons streven naar een betere toekomst."

Vrijheid
 JillWellington