woensdag 1 november 2023

Bewijs opwarming van de aarde / kanker

Tja, geen speld tussen te krijgen. :-) Ik ga voor de eerste, nou nee, tweede en zeker niet voor de laatste.
Ik had weinig vertrouwen in de steeds opnieuw opgetrommelde 'deskundologen' de afgelopen jaren. Onderbuikgevoel en weten dat er allerlei belangen waren. Het voelde niet zuiver maar ik wist dat alles voor waar aan werd genomen door veel mensen, die naar de praatprogramma's keken. Veel van deze zogenaamd deskundige mensen waren voor mij mensen die informatie verspreidden die niet klopte. Dat is inmiddels op veel vlakken duidelijk geworden. Ook als het puur om de inhoud ging wat de materie betreft, had ik twijfels.
In de mensen die kritisch waren, opstonden en geen belangen hadden heb ik wel vertrouwen.
En dan zijn het ook nog eens mensen die wel diep in het vakgebied zitten. Dat juist die mensen hun mond moesten houden zegt alles.
Een voorbeeld van een uitspraak die mensen meteen kunnen aannemen, wordt door de bekende internist, die ongelofelijk veel kennis heeft, op zijn eigen karakteristieke wijze weerlegd.
https://www.linkedin.com/pulse/hoe-herkent-u-desinformatie-jan-b-hommel-3wuhf

Arts William Makis (https://twccanada.health/pages/dr-william-makis)
"De meeste artsen hebben zich laten prikken en veel kregen kanker en ik heb nog nooit kankers gezien die zich op deze manier gedroegen. Jonge mensen van in de twintig, dertig en veertig ontwikkelen agressieve en snelgroeiende ‘turbokankers. Ik heb in mijn carrière bij 20.000 kankerpatiënten de diagnose gesteld maar dit heb ik nog nooit gezien.
Ik heb nog nooit stadium 4 borstkanker gezien bij vrouwen van in de twintig. Ik heb nog nooit stadium 4 darmkanker gezien bij mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. Leukemieën waar je binnen een paar dagen aan kan overlijden." zelfs uren na de diagnose."
https://x.com/VigilantFox/status/1719135425195892895?s=20

En om nog even bij kanker te blijven. Henk las me dit net voor van nu.nl:
"De provincie heeft decennialang toegestaan dat Tata kankerverwekkende stoffen lekte".
Wat verschrikkelijk, maar weer is het natuurlijk hetzelfde, een geldkwestie.
...
Even wat over gelezen en het blijkt dat de deuren waar de kankerverwekkende stoffen onderdoor lekte, in de 80er jaren vervangen hadden moeten worden. De provincie had dat bevolen want zij hadden het ernstige probleem geconstateerd. Dat zou gebeuren, maar toen hebben de overheid en het bedrijf afgesproken dat het toch niet hoefde. Zo kon de lekkerij jaren doorgaan. Maar dit betekent dus dat de overheid de beslissing heeft genomen en de provincie erin meeging, geen zeggingskracht had of niet gehoord werd.  
Ik zag dat er een poscast is: https://www.nu.nl/tatas-ijzeren-greep/6287692/tatas-ijzeren-greep-deel-1-werd-uitgelachen-door-rechercheur.html

Gisteravond zv rijst met sperzieboontjes en vers geraspte nootmuskaat, heel krokante tofu (Tamari, knoflookpoeder, uipoeder, beetje cayenne peper, beetje gerookte paprikapoeder, arrowroot) en een restje zoetzure saus, heerlijk.