donderdag 2 november 2023

Trekken en duwen en op de kop

Deze man brengt echt vrolijkheid en door hem begin ik de dag vaak glimlachend.
Stappenplan, Wim Daniëls:Goedemorgen,
Wat een zacht weer, maar het waait al stevig. We stonden op het punt om te gaan wandelen vanmorgen, het begon licht te worden en het regende keihard. We twijfelden, deden onze jassen aan en het was droog! Hoe kan het, maar we waren er blij mee.
---
Hoe kan het zijn dat een land dat op grote schaal mensenrechten schendt voorzitter van het Mensenrechtenforum van de VN wordt. Wie begrijpt dit?
---
Een ontzettend goed artikel en ik hoop dat heel veel mensen vriend en/of donateur worden.
Het laat weer zo duidelijk zien hoe de wereld op zijn kop is gezet.
Er zijn duizenden mensen bij aangesloten, vanuit allerlei disciplines. Juist ook 'linkse' mensen en ik vond dat, net zoals toen ik van de Vierde Golf hoorde, een verademing omdat daar juist zoveel stilte was.
https://artsencollectief.nl/desinformatie-of-ongewenste-informatie/
https://artsencollectief.nl/word-vriend/

We eten maar heel zelden twee dagen achter elkaar hetzelfde, meestal zit er een of meerdere dagen tussen, als ik een maaltijd voor twee keer gemaakt heb. Vandaag hadden we wel hetzelfde omdat morgen de streekboer komt. Ik had tahinsaus gemaakt ipv de zoetzure saus dat was erg lekker.

We zagen net het laatste deel van Liebes Kind en o wat een spannende serie was het. We hadden een glaasje sinaasappelsap met een scheutje witte wijn erdoor en gecaramelliseerde cashewnoten met een beetje grof zout erover.