dinsdag 28 november 2023

Uitspreken

Heerlijke wandeling in de frisse lucht hadden we. Een temperatuur die past bij de tijd van het jaar. Mijn bloed ging er lekker van stromen.

Synchroniciteit is vaak aanwezig, misschien altijd. Wij zijn ons er in ieder geval steeds van bewust. Gisteren schreef ik over zelfzorg en daarna las ik dit:
https://artsencollectief.nl/je-lichaam-is-van-jou-zorg-er-goed-voor/
https://artsencollectief.nl/who-cratie/
En ik schreef over kanker.
"Als mRNA door de cel wordt opgenomen, leidt dit tot productie van het spike-eiwit, maar het mRNA kan in principe het erfelijk materiaal niet beschadigen. Dit is anders voor DNA. Na opname door de cel kan DNA via verschillende manieren (celdeling, import naar de celkern) het erfelijk materiaal bereiken en zich daarin nestelen. Op deze manier zou het spike-gen, of gedeelten daarvan, langdurig actief kunnen blijven, veel langer dan door de makers van de mRNA-vaccins en de regelgevende instituten was voorzien. Een ander potentieel gevaar is dat DNA-fragmenten zich kunnen nestelen in tumoronderdrukkende genen, wat een bijdrage zou kunnen leveren bij het ontstaan van kanker."
Hier het hele artikel: https://artsencollectief.nl/opneembaar-dna-aangetroffen-in-mrna-vaccins/
Het is fijn om vriend van het artsencollectief te zijn, zodat ik meteen belangrijke informatie in mijn 'brievenbus' krijg.

Ach, ik hoorde gisteravond dat de baas van de winkel hier ernstig ziek is, kanker heeft. Zo'n gezellige winkelok een ontmoetingsplaats. De 'baas' gaat heel goed met zijn personeel om, duidelijk, maar tactvol. Het is gewoon een heel aardige man, die het familiebedrijf heeft overgenomen.
---
Huisarts Els van Veen, die zich, ondanks alle misère waar ze mee te maken kreeg staande hield en houdt, want ze heeft er nog steeds mee te maken. Een stukje uit het bericht:
"Begin 2021 werd meteen gewaarschuwd, onder anderen door vaccin-deskundige professor Theo Schetters, dat het mRNA-vaccin zou kunnen leiden tot auto-immuunaandoeningen. Later dat jaar waarschuwde neuroloog Jan Bonte voor myocarditis, ontsteking van de hartspier, door de mRNA vaccins. Dus hoewel deze informatie er toen al was, en hoewel veel artsen en wetenschappers waarschuwden, werd er in 2021 een prikcampagne uitgerold."
Hier het hele bericht: https://x.com/veen_els/status/1728796331869700524?s=20

In reactie hierop een heel mooi bericht: "Weer glashelder Els. Ik heb in het ziekenhuis, waar ik al haast door de artsen was opgegeven, Ivermectine geslikt, zonder medeweten van het personeel. Het zou hen in een moeilijk parket brengen. Binnen een paar uur trad beterschap in... De zusters klapten toen ik naar huis ging!"

Lang geleden schreef ik over 
Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Thais-Duitse microbioloog en hoe hij weg moest van de universiteit waar hij met veel liefde werkte. Net zoals veel anderen werd hij ook vernederd tot op het bot. Zo'n integere man, met immens veel kennis. Hij hield een paar dagen geleden een lezing en kreeg een overweldigend applaus van mensen die hem meer dan waarderen. Het bracht hem in tranen. Het moet geweldig zijn, na alle negativiteit zoveel positiviteit en warmte. Er waren altijd mensen die achter hem stonden, maar op zo'n plek, met die kracht ... https://x.com/_aussie17/status/1728754579091927287?s=20

Wendy Mittemeijer, zelf uit het vak, haalt deze tekst van hem aan:
‘Iedereen die RNA-vaccins prijst als veilig en effectief, iedereen die beweert dat vaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt, is óf ongelooflijk onwetend óf oneindig kwaadaardig. En ze begaan een misdaad. Net als iedereen die deze vaccinatie actief of passief nastreeft en steunt. Het is wetenschappelijk bewezen dat vaccinatie alleen maar negatieve effecten kan hebben en dit in levensbedreigende mate.” In 2021 waarschuwde hij al voor vaccinatieschade. En als iemand van verstand van zaken heeft is hij het wel. 

Weer hoera (Henk zegt maar ik wil dat Nederland het doet), nu voor Estland.
"Estland deelt de WHO mee, dat het het Pandemieakkoord en de wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling verwerpt".
Als iedereen hieraan zou meedoen zou er iets groots op gang worden gezet, iets wat ons kan redden. Nog steeds is er een grote groep die zich geen zorgen maakt. In feite is dat het grootste probleem. De mensen die achter het gevaar zitten, wat moet je erover zeggen? Wat is er van binnen gebeurd dat het je alleen om macht gaat?
In Peking krijg je een boete als je niet hebt afgewassen, of je bed niet hebt opgemaakt!!
Blijkbaar hangen er dus al camera's in de slaapkamer want hoe weten ze dat anders?
Dan houdt het leven toch echt op. China is te ver weg, te machtig, maar hier zou iedereen zich uit moeten spreken en als het niet gebeurt kan het allemaal 'rustig' doorgaan en dan blijft er niets van ons over. Je kan niet bestaan zonder mogelijkheden, zonder liefde. Dus, laat van u horen, in geschreven of gesproken taal, of in een dichtbij gesprek.
Wie wil er een dictatuur?
Goed, wat ga ik eraan doen vandaag? Aan u schrijven, informeren, contact hebben met lieve mensen, voor onze mevrouw zorgen en genieten van deze mooie dinsdag! Ik verheug me alweer op het kopje koffie aan het eind van de middag en even lezen, een kostbaar moment!

Weer een plek waar ik graag zou willen zitten. Prachtig, waar zou het zijn?

12138562