woensdag 29 november 2023

Rijdende tiny house, cijfers en stamppot

Het kerstboompje staat al te wachten.  Ik weet niet zoveel van vanille, maar ik heb alle vertrouwen in David Wolfe dus ook in dit volgens hem krachtige antibiotica. https://x.com/DavidWolfe/status/1729295081360761142?s=20
Ik denk zelf vooral ook aan knoflook, oregano(olie), natuurlijk honing en kurkuma, (met zwarte peper, voor een betere opname), zoals in het mooie middel dat in het filmpje gemaakt wordt, rauwe ui, verse gember en mierikswortel, al zal ik het laatste niet gebruiken omdat ik het echt vreselijk vind. Ik denk dat ik gevoelig ben voor een bepaald stofje. Op wasabi en scherpe mosterd reageer ik hetzelfde. Dit geldt ook voor koriander, maar daar is het duidelijk van dat er een stof in zit wat een deel van de bevolking heel onaangenaam vindt en dat schijnt met je genen te maken hebben. 
---
Dit is bijna niet te geloven, zo veel ... 
"
De marine onthult: "Myocarditis met 151% gestegen, ischemische hartaandoeningen met 69% gestegen, longaandoeningen met 62% gestegen en hartfalen met maar liefst 973% gestegen..." en dan hebben we het nog niet over de andere ziekten zoals kanker en beroertes..."
https://x.com/Rodriramosdb/status/1729510262649008168?s=20

Er zijn inmiddels duizenden mensen verbonden aan het artsencollectief, waaronder 2700 geverifieerde medisch professonals (BIG-geregistreerden). Ik hoop dat er nog veel meer mensen vrienden en/of donateur worden. https://artsencollectief.nl/word-vriend/
Hieronder is ook van een aantal artsen te horen hoe ze in de crisis stonden, de spijker op de kop en woorden naar mijn hart. Zo hoort het te zijn, betrokken, in gesprek zijn met elkaar en het beste willen en niet de maatschappij verzwakken (wat goed dat ze dit zo noemen, precies het woord dat erbij hoort), zoals nu het geval was en is. In deze mensen heb ik vertrouwen! https://artsencollectief.nl/over-ons/

Echt voor dit weer. Spruitenstamppot met  erop langzaam gebakken rode ui, beetje gebonden, scheutje groentebouillon en mosterd, en wat peterselie.